Nedeljni ljubavni horoskop do 10. marta 2020. godine: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Lav previše rizikuje

Nedeljni horoskop za ljubav - koga čeka nova ljubav, a ko rizikuje preljubu...

Nedeljni ljubavni horoskop od 3. do 10. marta 2020. godine!

Polako se približavamo prolećnopj ravnodnevici, magičnim danima kada se bude emocije, ljubavi, želje i novi snovi, ali neki znakovi će još biti vođeni uticajem retrogradnog Merkura i mračnog susreta Venere i Saturna, npiše Lovesensa.

Period procvata ljubavi je na pomolu, ali aspekti planeta mogu biti rizični i za novonastale veze, stare ljubavi i usamljene duše.

Saznajte šta vam prva nedelja u martu donosi na polje romantike i strasti!

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojČetvroku očekuje novlčani dobitak i veliko obilje, a Dvojku vatrene ljubavne avanture...

OVAN

Zauzeti Ovnovi ove sedmice uživaju i mirnom i harmoničnom ljubavnom odnosu. Period aigrica, previranja i rasprava je iza vas i sada želite da uživate pored partnera. Samo vas dvoje, okruženi energijom ljubavi. Slobodni ovnovi su optimistični i osećaju da će im se uskoro ljubavne želje ostvariti. Ako putujete, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu iz druge zemlje.

BIK

Tajanstveni Bikovi kreiraju romantičan plan pun strasti koji sa sobom nosi veću dozi rizika. Moguće je da ćete se prepustiti tajanstvenoj ili zabranjenoj ljubavi, ali budite svesni da vaše srce može da ispašta. ovo poznanstvo će se dogoditi preko najbloižih prijatelja. Ako ste u vezi, očekuje vas prijatan razvoj emotivnog odnosa.

BLIZANCI

Velika napetost na privatnom planu. Partner vidi samo svoje potrebe i potrudiće se manipulativnim tehnikama od sebe da napravi žrtvu. imate osećaj kao da vam puvca led pod nogama i da će joiš jedna rasprava potpuno razoriti vaš odnos. Samo ozbiljnim i iskrneim razgovorom možete smiriti strasti. Slobodne Bčlizance očekuje poznanstvo sa prijatnim kolegom sa posla. Rađaju se nove varnice.

RAK

Nova ljubavna veza i povoljna emotivna situacija, nežnim rkaovima doneće svežu i nadahnjujuću energiju u život. Zauzeti pripadnici ovog znaka pomalo su ušli u monotoniju sa partnerom i imaće osećaj kao da se svaki dan ponavlja, sve je isto. Pokušajte da imate zajedničke zabavne i opuštajuće aktivnosti. Ova kriza je prolazna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.