Nedeljni horoskop za ljubav: Ovna očekuje manja napetost u ljubavi, a Vodolija rešava probleme iz prošlosti (do 20. januara 2020.)

Nedeljni horoskop za ljubav - idealno vreme da rešite probleme u emotivnim odnosima!

Nedeljni ljubavni horoskop od 13. do 20. januara 2020. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje osećati manju napetost u partnerskim odnosima i trudiće se da probleme rešavaju razgovorom. Odnos sa partnerom biće opušteniji. Slobodni pripadnici znaka lakše će uspostavljati nove kontatkte i imaće šansi da se dobro zabave.

OVAN, BIK, BLIZANCI - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINUOVAN, BIK, BLIZANCI - VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINUVeliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu - evo šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca!

BIK

Bikovi ove nedelje mogu doneti bitne odluke ukoliko su bili u nekoj ljubavnoj dilemi, ili će svakako opuštenije razmišljati o emotivnim odnosima u kojima se nalaze. Slobodni će biti komunikativniji, a nova poznanstva moguća su na poslu ili na putovanju

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje polako izlaze iz svog začaranog kruga i ponvo pokazuju znake interesovanja za drage osobe i emotivne odnose. Komunikcija u vezi će se poparaviti, dok će slobodni pripadnici zanka imati šanse za neke nove i zanimljive kontakte

RAK

Rakovi će ove nedelje biti manje napeti, a odnos sa partnerom će se polako stabilizirati, tako da će šanse za nesuglasice biti umanjene. Emotivni odnosi sve će više dobijati značaj, neke veze će se učvrstiti, a slobodni mogu upoznati neku novu i interesantnu osobu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.