Mesečni horoskop za JUN 2020. godine: burna ljubav i turbulentna sudbina menjaju blisku budućnost

Mesečni horoskop - evo kako šta nas na polju ljubavi, posla i zdravlja u junu mesecu!

Mesečni horoskop za jun 2020. godine!

Mesec koji je pred nama doneće turbulencije na polju ljubavi, ali ništa manje burno i neizvesno neće biti ni kada je posao u pitanju. Kako biste tačno saznali šta vas očekuje tokom meseca Juna, ostanite sa nama i pročitajte detaljnu analizu za svoj znak i podznak!

OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEOVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop za 2020. godine - astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

OVAN

Tokom prvog letnjeg meseca, rođeni u znaku Ovna neće imati preterano sreće na polju kako karijere tako i finansija. Pre svega to se odnosi na one od kojih se očekuje da na svom radnom mestu budu inovativni i kreativni - Ovnovi će se tokom juna suočiti sa svojevrsnom stvaralačkom krizom, ostaće bez ideja, ali ne samo to - ostaće i bez volje i motivacije da se pokrenu. To može biti prepoznato, i loše ocenjeno kod njihovih nadređenih. Savet kojeg bi trebalo da se pridržavaju jeste taj da ni po koju cenu ne treba ulaziti u raspravu i konflikt, jer će svakako na kraju izvući deblji kraj. Ono što je takođe važno jeste da rođeni u znaku Ovna sve bitne i velike projekte, poslovne i privatne, odlože za neki drugi trenutak, kada im zvezde budu naklonjenije. Suzdržite se od krupnih investicija i troškova - povedite računa o svojim finansijama i pokušajte da uštedite što više.

I na ljubavnom planu treba da se strpite. Pre svega, vreme je da i vi napravite kompromis u ljubavnoj vezi, a ne da insistirate samo na svojoj strani medalje. Potrebno je da se strpite i da dopustite svom partneru da i on kaže šta mu smeta, ali i da to uvažite. Ukoliko ste slobodni, sada neće biti pogodan period za upoznavanje nekog sa kim biste mogli da ostvarite ozbiljnu vezu. Sa druge strane, tokom juna bi moglo da vas se smeši par flertova, i njih slobodno prihvatite, ali ne očekujte da se stvari tu dalje razvijaju.

I naposletku, kada je zdravlje u pitanju, savet je da odete na redovne lekarske preglede i da se malo više posvetite svom zdravlju. Zdrava ishrana i fizička aktivnost su nešto o čemu takođe treba da povedete računa.

BIK

Na poslovnom planu će kod Bikova stvari stajati dvojako. Sa jedne strane ćete pokazati ogromnu motivaciju i inicijativu da na sebe preuzmete dodatne obaveze, što će kod vaših nadređenih naići na odobrenje i pozitivnu ocenu. Međutim, kasnije tokom meseca bi moglo da dođe do toga da ste preopterećeni, i da jednostavno ne uspete da uradite sve ono što se od vas očekuje. Tada postoji opasnost od toga da krenete da otaljavate svoj posao, što neće naići na blagonaklonost nadređenih. Ono što bi bilo najbolje tokom juna da uradite jeste da ostanete fokusirani na projekte koji su već u toku, i da pokušate da ne preuzimate odgovornost za nove projekte, jer je velika šansa da tu nećete uspeti da date maksimum koji se od vas očekuje. Za one koju su već duže vreme nezadovoljni svojom pozicijom, platom, to će se nezadovoljstvo samo produbiti, ali ipak bi trebalo da se suzdržite od reagovanja. Ukoliko dobijete predlog da pređete na drugu poziciju, dobro razmislite o tome da li vam zaista odgovara pre nego što je prihvatite.

Na ljubavnom planu može biti turbulentno. Bikovi će tokom juna biti posebno eksplozivni i burno će i prenaglašeno reagovati na partnerovo ponašanje. Konflikti i svađe bi mogli da eskaliraju i do raskida u onim vezama u kojima postoje problemi i od ranije. Veze i brakovi koji su stabilni osim kratkotrajnih svađa, ne bi trebalo da imaju većih problema, kada je ovaj horoskopski znaku u pitanju. Još nešto o čemuBikovi takođe treba da povedu računa jeste da ne izgube povrenje voljene osobe. Slobodni Bikovi tokom meseca juna mogu da upoznaju nekog sa kim će poželeti avanturu. Može se desiti i da taj neko bude zauzet, i tu morate biti oprezni.

Zdravlje će rođene u ovom znaku dobro služiti.

BLIZANCI

Blizancima zvezde u junu idu na ruku kada je posao u pitanju. Vaša zalaganja će konačno biti prepoznata i smeši vam se unapređenje! Sada ćete polako privoditi kraju posao koji ste započeli tokom prethodnih meseca, i ono što je potrebno jeste da budete mudri. Pre svega, ne treba da odričite zasluge koje idu vama, pogotovo ako ste na liderskoj poziciji i vodite tim. Do izražaja će konačno doći i vaše organizacione sposobnosti. Ipak, postoji jedna zamka za rođene u znaku Blizanaca, koju je jaka važno da prepoznate i izbegnete. U junu sve radi u vašu korit, i zato je važno da vi sami sebe ne podmetnete nogu. Pokušajte da ne podlegnete pod uticaj perfekcionizma i ne dozvolite da se rasplinete i zadržavate na nebitnim detaljima. Fokusirajte se na suštinu i na cilj. Ne dozvolite da vas sporedne stvari zadržavaju na tom putu.

Na ljubavnom planu vam neće biti lako. I slobodne i zauzete Blizance će mučiti duhovi prošlosti i nerazjašnjeni odnosi. Najgore što možete da uradite jeste da se vratite u tu prošlost. Za vas je mesec jun u ovoj godini ključan i na polju posla i na polju jubavi, i zato je važno da ne vučete sebe unazad. Ne dozvolite da vas savladaju melanholija i depresivna osećanja. Setite se razloga zbog koji je nešto okončano. Ukoliko ste slobodni, velika je verovatnoća da ćete baš tokom junskih dana upoznati svoju srodnu dušu. Budite spremni za taj susret i oslobođeni stega prošlosti.

Provodite što više slobodnog vremena napolju na vazduhu.

RAK

Rođenima u znaku Raka će na poslovnom planu prekretnica biti sredina juna. Tokom prve polovine meseca pokušajte da ne izgubite sve živce, jer vam okolnosti baš i neće ići na ruku. Jednostavno, neće biti do vas, vama će biti vezane ruke, i nećete sasvim biti zadovoljni rezultatima koje ćete postizati. Ono što je važno jeste da ostanete skoncentrisani i da dozvolite onima koji su vam bliski i pouzdani u poslu da vam sugerišu koje rešenje može biti put ka prevazilaženju problema. Krucijalne odluke ne bi trebalo da donosite, kao što je navedeno, pre polovine meseca. Druga polovina juna je energetski mnogo povoljnija, i možete očekivati da ćete tada vrlo verovatno početi ostvarivati ciljeve kojima ste težili.

Svima je poznata trpeljivost rođenih u ovom znaku. Rakovi će se tokom juna osetiti posebno iscrpljeno ukoliko su u vezi ili braku u kojima već duže vreme stvari ne funkcionišu. Ono što je važno jeste da prestanete da zanemarujete sebe i da pokrenete stvari u smeru razgovora i razrešenja problema koji vas opterećuju. Takođe, budite iskreni i prema sebi - ukoliko je raskid jedino rešenje i to vam je već postalo kristalno jasno, nemojte bežati od istog. Slobodni Rakovi će po svemu sudeći ostati slobodni i tokom juna - ovo nije mesec kada bi mogli upoznati nekog ko će im biti značajan na ljubavnom planu.

Ukoliko se bavite sportom, čuvajte se povreda.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.