Kratki ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2020. godine: Raka prati sentimentalna energija, a Jarca očekuje iskrena ljubav

Ljubavni horoskop - privlačmost i srca koja se otvaraju za nove romanse!

Kratki ljubavni horoskop od 1. do 16. aprila 2020. godine!

OVAN

Maštate o ljubavi i moguće je da ćete doživeti platonsku ljubav. Imate priliku da budete srećni u ljubavi, ali samo ako prevaziđete lične blokade uzrokovane negativnim emocijama. Ako se previše posvetite svojim potrebima, partner će se osećati zapostavljeno.

BIK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike i očekuje vas povećana erotska energija. Vrlo ste harizmatični i zavodljivi, a to će probuditi uspavane strasti u vezi sa partnerom. Kreativni ste, zaigrani i spremni za nove ljubavi. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

Horoskop - od 4. aprila imate šansu da privučete srećnu budućnost: evo kakve uspehe i ostvarene želje donosi konjunkcija Jupitera i PlutonaHoroskop - od 4. aprila imate šansu da privučete srećnu budućnost: evo kakve uspehe i ostvarene želje donosi konjunkcija Jupitera i PlutonaHoroskop - konjunkcija Jupitera i Plutona donosi uspešnu budućnost, ali čuvajte se jedne zamke od 4. aprila!

BLIZANCI

Ako na lične odnose gledate kao na puku obavezu i dozu mučenja, moguće je da ćete imati velikih turbulencija u vezi. Pokušajte sve kritike da primite sa dozom humora.

RAK

Sentimentalna energija i pojačana osećanja učiniće da unapredite odnose sa voljenom osobom. Imate osećaj da vas partner štiti i bodri u svakoj odluci. Usamljeni Rakovi još su pod uticajem romantične prošlosti. Pokušajte da budete smireni i otvoreni. Svaki problem podelite sa partnerom.

LAV

Uprkos vašoj nestrpljivosti i nezadovoljstvu, pokušajte da se povežete sa partnerom i uspostavite dobar odnos. Partner nije odgovoran za vaše duševne nemire, a može vam i pomoći i da ih prebrodite. Usamljeni će impresionirati suprotni pol.

DEVICA

Imate sve bolju konekciju sa suprotnim polom, a posebno sa osobom koja živi u vašoj blizini. Vrlo ste duhoviti i zabavni. Imate pojačan osećaj za intimnost. Vaš duhovni razvoj pozitivno utiče na vašu ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.