Kratak horoskop za pun Mesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubavi

Danas je pun Mesec koji najviše utiče na ljubav i finansije - saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku...

Pomračenje Meseca i pun Mesec u Raku donose jačanje intucije, otvaranje duše i razmišljanje o sopstvenom biću. Uticaj ove moćne lunarne eklipse osećaćemo u toku dve naredne nedelje, a mnogi će početi da razmišljaju o krupnik potezima u budućnosti, a jedina prepreka biće pojačane i burne emocije.

Saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi pun Mesec u Raku:

Ovan

Imaćete priliku da zatvorite jedno poglavlje svog život, a to se naročito odnosi na vaš dom. Moguće je da ćete promeniti na bolje neke odnose u porodici ili vas očekuje pomirenje sa bivšim partnerom. Iako će sve izgledati sjajno, čuvajte se sukoba.

Danas se na nebu pojavljuje Vučji Mesec: ako uradite ovaj moćan RITUAL, ostvariće se velike ŽELJEDanas se na nebu pojavljuje Vučji Mesec: ako uradite ovaj moćan RITUAL, ostvariće se velike ŽELJEmagičan ritual za vreme Vučjeg Meseca - evo šra sutra treba da uradite za naklonost zvezda!

Bik

Potrebno vam je opuštanje i učinite sebi neko malo zadovoljstvo. Prekopotrrban vam je odmor, pa je moguće da ćete otputovati sa nekom dragom osobom.

Blizanci

Očekuje vas uspeh na finansijskom planu. neki dugovi biće vraćeni, a vi ćete biti vredno nagrađeni za dosadašnji trud. Moguć je iznenadan priliv novca, ali ne dozvolite da vas ova slučajna sreća ponese, već pokušajte da uštedite.

Rak

Vreme je da uberete vredne i slatke pčlodove svog truda. Moguće je da ste u prethodnoj godini ostali za nešto uskraćeni, ali ovoga puta sreća dolazi na naplatu. Ljubav i novac vam idu od ruke u naredne dve nedelje, pa je moguć susret sa zanimljivom osobom koja će vam se lako podvući pod kožu.

Lav

Ovaj pun Mesec vam donosi melanholiju, čak i laganu depresiju. Moguće je da vam se u život odjednom vrate osobe iz prošlosti. Sa druge strane, biće aktivno područje zdravlja, pa se više odmarajte i pripazite na ishranu.

Devica

Dosežete nove nivoe prijateljstva, a neka od njih mogu se pretvoriti u divnu poslovnu saradnju. Napravite novi plan za takvu suradnju i videćete da će vam se isplatiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.