JARAC, VODOLIJA I RIBE - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINE

Mesečni horoskop otkriva - eco šta u aprilu očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe!

Mesečni horoskop za april 2020. godine!

April je mesec kada je proleće već probudilo uspavanu prirodu, ali i uspavane planete i zvezde, piše Lovesensa.

Tokom ovog meseca očekuje nas i Supermesec, odnosno pun Mesec u najvećoj veličini i najlepšem sjajnu, kao i kiša zvezda padalica 22. aprila.

Verujemo da će ovo biti mesec u kojem će se mnoge dileme razrešiti, ali i april koji će nam omogućiti da osetimo slast mnogih želja.

Horoskop do 30. juna 2020. godine: stiže nam veliki udar karme - Saturn je u znaku VodolijeHoroskop do 30. juna 2020. godine: stiže nam veliki udar karme - Saturn je u znaku VodolijeHorsokop otkriva kakva karma nas očekuje do 30. juna 2020. godine - Saturn u Vodoliji može da promeni tokove sudbine!

Evo šta u aprilu 2020. godine očekuje rođene u znaku jarca, Vodolije i Riba:

JARAC

Fokusirate se na kuću i porodični dom. Očekuju vas spore, ali dobre promene krajem meseca koje će naročito imati veliki uticaj na budućnost.

Preokupacija na promene podstiče vas da napredujete na mnogim poljima. Imate odgovornost za svaki svoj korak i spremni ste da se zauzmete za svoje ciljeve.

Komunikacija sa partnerom je dobra i ljubav vam je najveća inspiracija i motivacija. Očekuje vas prava harmonična veza sa partnerom i spremni ste da zajedno planirate budućnost.

Ako ste usamljeni, moguće je da se baš u aprilu pojavi srodna duša.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.