HOROSKOP - Pripremite se za mart, predivan mesec u 2021. godini: Ova 3 znaka očekuje bezuslovna ljubav i energija obilja

Mart je mesec vladavine Riba, ali i strastvene energije Marsa! Evo koja 3 znaka očekuje najlepša energija na poljima ljubavi i novca...

Pripremite se za divan mesec, bez puno zbrke, izazova i prepreka na putu - za mart 2021. godine. Prošli smo prilično burno vreme u proteklih godinu dana, i iako 2021. neće biti potpuno opuštena, ovo je period u kojem bi stvari trebalo da postanu lakše.

Kroz mart nas vode Ribe. Ovo je poslednji znak u zodijačkoj godini i donosi veliku pažnju našim duhovnim prirodama. Sada bi mogle da vas privlače vaše duhovne ili emocionalne strane. Stupite u kontakt sa srcem u narednim nedeljama.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Poslednji put se ovako nešto dogodilo pre 59 godina: 6 planeta u Vodoliji upozorava nas na vetrove promena

HOROSKOP - Očekuje nas najvažniji period za ljubav i emocije u 2021. godini: 10 stvari koje nam donosi vladavina Riba (do 21. marta 2021.)

Kao zastoj iz prethodnih meseci, moćni Mars biće na poljima Bika do 3. marta 2021. Zajedno ćemo se osećati odlučnije, tvrdoglavije i fokusiraniji na dugovečnost i dugotrajne rezultate. Sada je odličan period za pravljenje planova sa kojima želimo da se borimo tokom vremena i za strpljivo postavljanje temelja da se tamo stigne. Međutim, pripremite se za nalet nove energije dok se Mars širi prema polju Blizanaca od 3. marta do 23. aprila 2021.

Naša boginja zadovoljstva, Venera, takođe će biti unutar mora Riba tokom većeg dela meseca. Ovo će doneti ogromne blagoslove. Poznato je da je Venera uzvišena u ovom Vodenom znaku, što znači da nam može doneti svoje najveće blagoslove kada je u ovom znaku. Naše kreativne, romantične i emotivne prirode biće pojačane. Postaćemo posebno saosećajni prema onima do kojih nam je stalo i više ćemo biti skloni da pomažemo drugima u nevolji. Ovo je zaista veličanstveno vreme za samce ili one koji su u vezi – zato romantiku, senzualnost i zadovoljstvo učinite prioritetom. Magija se može dogoditi kada otvorite srce. Usamljeni bi se mogli prilagoditi vezama srodnih duša.

RAK

Mnogo planetarnih aktivnosti ističe vaš izvanredni um ovog marta. Imate mnoge ideje i razmišljate o tome kako možete da napredujete u novim pravcima. Sasvim je verovatno da i vi radite na pripremi važnih inicijativa, jer će se Mars vinuti u vaše polje privatnosti i samoće počev od 3. marta do 23. aprila.

U nedeljama koje predstoje možete postići mnogo napretka ako se posvetite i odvojite vreme za brušenje svojih planova. Međutim, ova energija ovde takođe može da naglasi ozbiljnu potrebu da se odmorite, napunite baterije i pritajite se. Ako ste osećali da ste sagoreli, sada je vreme za ponovno buđenje. Potrudite se da vežbate pažnju I fokusiranost.

Ako ste iz nekog razloga razmišljali o povratku u školu ili o ažuriranju sertifikata, sada je trenutak kada to možete učiniti. Oni koji su već upisani verovatno će raditi na važnom prekretničkom projektu. Otvaraju vam se mogućnosti imigracije, putovanja ili međunarodnih poslova, pa ako nađete ona područja koja vas zanimaju, vrata bi se mogla iznenada otvoriti. Ako se umesto toga bavite medijima ili objavljivanjem, verovatno će se pojaviti nova prilika.

Ipak, čim prolećna ravnodnevnica stigne na pameti ćete imati samo profesionalni uspeh. Dostignuća, unapređenja ili veći uspeh proizilaze iz prethodnog rada. Ovo će takođe biti period da obnovite svoje ambicije i istinski znate šta tražite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.