Horoskop - Merkur sada vlada iz senke: mnoge očekuje sreća, ali ne i ova 3 znaka Zodijaka

MErkur u senci donosi olakšanje, ali ova 3 znaka očekuje rizik u ljubavi!

Ovaj trenutak smo čekali - Merkur napokon kreće direktno!

Svako od nas zna priču o retrogradnom Merkuru - periodu u godini kada nas očekuje neobična i pomalo mračna energija. Gubljenje stavri, dokumenata, loše odluke, rasprave, nagle promene raspoloženja svakkao možete pripsati uticaju retrogradnog Merkura, a od 12. jula ova planeta je krenula direktno, ali i dalje osećamo njen uticaj kroz Merkurovu senku.

Da li će nam ovo doneti olakšanje?

Merkur u direktnom hodu je poziv da direktno govorimo o pitanjima kuće, porodice i odnosa koji su bili nestabilni u prethodnom periodu.

OVAN, STRELAC, LAV: zašto su jedinstveni i šta je njihova najveća prednostOVAN, STRELAC, LAV: zašto su jedinstveni i šta je njihova najveća prednostEvo šta čini zaista posebnim vatrene znake Zodijaka - Ovna, Strelca i Lava!

Direktni Merkur pozicionirao se u znaku Raka, odnosno znaku Zodiajka koji upravlja majčinstvom, porodicom, kućnim životom, pa čak i intimnim romantičnim vezama.

U fazi senke, Merkur će se kretati kroz Raka od 12. jula do 4. avgusta i pomaže da se foksuiramo na važne stvari i podstiče nas da izaberemo put istine, ma koliko on bio bolan.

Merkur je planeta koja vlada našim mislima i komunikacijama, a u sferi porodice podstiče nas da razmislimo o svojim prethodnim aktivnostima, razgovorima i delima.

Dok je još uvek u svojoj fazi zasjenjivanja, Merkur će se kretati kroz Rak od 12. jula do 4. avgusta, pomažući našem fokusu na tim važnim stvarima, i pojašnjavajući da, ovaj put, ne možemo izbjeći da govorimo svoju istinu, čak i ako to boli.

Rak je najosetljiviji znak Zodijaka, pa je moguće da će nam bavljenej porodičnim pitanjima u ovom periodu doneti pomešane i teške emocije. Ipak, Merkur nas podstiče da dobro sagledamo ovo polje odnosa kako bismo ga maksimalno unapredili i prevazišli barijere iz prošlosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.