Horoskop do 14. januara 2021. godine: saznajte kakvu nam karmu donosi retrogradni Uran u Biku

Horoskop za retrogradno ketanje Urana u Biku - Evo šta nas sve očekuje do 14. januara 2021. godine!

Planeta Uran simbol je velikih promena, biđenja i otpuštanja, a od 15. avgusta 2020. godine ponovo kreće retrogradno, piše Lovesensa.

Retrogradni hod Urana trajaće sve do 14. januara 2021. godine i do tada nas suočava sa istinom koja ponekad može biti naročito surova.

Moguće je da ćemo razmišljati o prethodnoj godini, o našim greškama, prošuštenim planovima, neostvarenim ambicijama... Uran nas poziva da priznamo sve nesrećne i nepovoljne stvari koje nam se u životu događaju. Suočava nas sa njima jasno i direktno, kao kada posmatrate svoj odraz u ogledalu.

Horoskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop otkriva tajne Urana u znaku Bika - evo šta nas očekuje na ličnom planu do 2026. godine...

Iako ovo iskustvo može biti bolno, pomaže nam da otpustimo sve te negativnosti i razvijemo novu perspektivu za rešavanje nedaća koje nam se događaju.

Uranova glavna misija jeste da nas probudi. ma koliko to buđenje bilo teško, ono nam može doneti nove uvide u životu.

Pomaže nam da se povežemo sa zakonom Univerzuma, našim vodičima, ali i delovima naših prošlih života. Moguže je da će vam Uran pokazivati određene znakove u vidu simbola,. poruka u snovima, stvarima koje se neobično ponavljaju. Važno je da budete dobro fokusirani i pripremljeni da usvojite njegove lekcije.

Uran nam nudi slobodu da se povežemo sa višim oblikom istine koji je izvan svih granica, pravila i ograničenja života.

Retrogradni Uran biže u znaku Bika, pa je moguće da ćemo stalno biti zarobljeni između dva sveta - prošlosti i budućnosti.

Pošto je u znaku Bika, Uran nam može pokazati kako da zadovoljimo na pravi način svoju želju za materijalnim dobrima. Na profesionalnom i finansijskom planu očekuju nas solidne promene, ali nikako ne smete stvoriti lažan osećaj komfora.

Uran nas vraća unazad i pomaže nam da otkrijemo neke stare misli, namere i lekcije koje mogu pozitivno uticati na naše aktivnosti i odluke u sadašnjosti i budućnosti.

Prisetite se - Kako ste zamišljali svoj rast i razvoj u januaru 2020. godine?

Koje su se nove promene dogodile u vašem životu i donele vam razvoj? Koje nestabilne delove sebe sada treba stabilizovati?

Horoskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaHoroskop - saznajte šta nam donosi Uran u Biku narednih 8 godinaOd 15. maja 2018. godine, Uran (Nebo) ušao je u znak Bika (Zemlja). Od 7. avgusta počinje da se kreće retrogradno, vraća se na…

Budite otvoreni za povratak i učenje iz starih iskustava i dopustite Univerzumu da vas vodi. Retrogradni Uran može vam se od samog starta učiniti kao neurotična energija koju je teško kanalisati, ali morate ostati prizemni i jasno razmišljati.

Otpustite stavri iz prošlosti koje vas povređuju... Probajte da dešifrujete energetske kodove Urana i osetićete njegovu isceljujuću energiju.

Ne zaboravite, Univerzum vam uvek čuva leđa, bez obzira koliko je retrogradnih planeta trenutno na nebu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.