Dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine: velike dileme u polju finansija i ljubavi

Dnevni horoskop - Rak se žrtvuje zbog ljubavi, a Ribe očekuje teška lekcija!

Dnevni horoskop za 21. maj 2020. godine!

OVAN

Preokupirani ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer, dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv.

BIK

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

Horoskop - evo kakav nam zanos donosi mlad Mesec u Blizancima: Ispisujemo novu stranicu u romanu svog života (22. maj)Horoskop - evo kakav nam zanos donosi mlad Mesec u Blizancima: Ispisujemo novu stranicu u romanu svog života (22. maj)Horoskop - evo kakve nove životne lepote donosi mlad Mesec u Blizancima!

BLIZANCI

Osećate se kao da ste pod kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Opustite se, svaka ozbiljna tema preti neprijatnošću.

RAK

Okolnosti vas navode na to da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se.

LAV

Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete.

DEVICA

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja, iako neki problemi još postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali, najvažnije, nema ni pogoršanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.