Dnevni horoskop: Bika očekuje neplanirani trošak, a Lava rizik na ljubavnom planu (22. januar 2020.)

Dnevni horoskop - otvara se šansa da započnete nešto novo i veliko!

Dnevni horoskopo za 22. januar 2020. godine!

OVAN

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

BIK

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci očekuje novo poznanstvo, a vagu očekuju pojačane strasti i ljubomora (do 28. januara 2020.)Nedeljni ljubavni horoskop: Blizanci očekuje novo poznanstvo, a vagu očekuju pojačane strasti i ljubomora (do 28. januara 2020.)Nedeljni horoskop za ljubav - mlad Mesec budi nove romanse i zaljubljene poglede!

BLIZANCI

Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi jer ceo posao bi mogao da izmakne, naročito ako u to upletete još nekog. Ne mešajte interes i prijateljstvo da ne biste ostali razočarani.

RAK

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o nrkim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.

LAV

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

DEVICA

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari promenile, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.