Snaga bele boje za dobru energiju: isceliteljska moć belih zidova, bele posteljine i cveća

Bela boja (sunčeva svetlost) se razlaže na 7 osnovnih boja i izvor je yang energije, koja je neophodna u slučajevima ozdravljenja...

Pojava bolesti i pad u postelju je svakom neugodan i izvor je večno prisutnog straha od smrti, ali to je neizostavan deo životnog ciklusa i zavisi od promena kvaliteta chi energije tokom vremena.

U tehnici letećih zvezda crna zvezda broj 2 se naziva zvezdom bolesti, a zlokoban uticaj svakako ima i žuta zvezda 5 ili Wu Wang, najnegativnija pojava u karti letećih zvezda.

Feng šui partnerskih odnosa: kakav je balans vaše veze...

Prilikom pojave bolesti, u većini slučajeva ćemo uspeti ove zvezde da povežemo sa trenutnim stanjem, bilo kroz godišnju, mesečnu ili planinsku zvezdu.

Pogledamo li originalni Lo shu kvadrat, uviđamo da su obe zvezde vezane za zemljani element. Kako bismo ih oslabili, potrebno je primeniti element Metal, koji po feng shui reduktivnom ciklusu elemenata crpi element Zemlju.

Postavljanje zvončića sa 6 metalnih cevi je česta preporuka, ali to nije moguće uvek provesti u praksi. Zato Kinezi imaju drugo rešenje, a ono podrazumeva primenu bele boje.

Ne samo da je to boja Metala, bela boja (sunčeva svetlost) se razlaže na 7 osnovnih boja i odličan je izvor yang energije koja je neophodna u slučaju bolesti.

Feng šui saveti za obilje i novac: kako da napravite vazu bogatstva...

Bolesnika treba prebaciti u sobu sa belim zidovima, posteljina mora biti čista i po mogućnosti bela, u sobu mora dopirati puno sunčeve svetlosti, a povoljno je postaviti i sveže cveće u istočni deo te prostorije.

Sunčeva svetlost i sveže cveće su odlični aktivatori yang energije, s tim da se cveće mora redovno da se menja, jer čim uvene, ono otpušta lošu i usporavajuću yin energiju.

Izvor: Astro portal

Miloš Tomić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.