Renoviranje kuće u 2012. godini

Svako renoviranje u ''nezgodnim'' lokacijama može pokrenuti energiju ne samo tokom te jedne godine, već i tokom više narednih.

Draga Snežana,

Planiram manje renoviranje kuće pa me zanima koji su pravci povoljni za intervencije u 2012. godini a koji ne?

S poštovanjem, 
Zec u kineskom horoskopu

Poštovani,

Kao što znate, svako renoviranje u ''nezgodnim'' lokacijama može pokrenuti energiju ne samo tokom te jedne godine, već i tokom više narednih. Lokacija koju svakako treba izbegavati za renoviranje u 2012. godini je - jugoistok; isto tako, izbegavajte renoviranje ove godine ukoliko vas stan gleda ka severozapadu ili jugoistoku.

Osim jugoistoka, treba izbegavati i određene delove zapada i jugozapada (jugozapad 1, jugozapad 3, zapad 2), kao i pravi jug (jug 2). Da biste ove delove pravilno odredili, svakako vam je potreban - kompas.

Najbolje datume za početak radova možete potražiti na mom blogu, www.classicalyfengshuied.blogspot.com

Snežana Tufegdžić Althea, majstor klasičnog feng shuija i stručni konsultant za odabir i uređenje životnog i poslovnog prostora

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

15/07/2012 dajana68
Postovani, i pored redovnog uzivanja u Vasem predivnom casopisu(od prvog broja),sve informacije o uredjenju doma po pravilima Feng Shuia koje sam sakupila nisu mi pomogle da donesem odluku vezanu za preseljenje moje porodice u novi dom.Kuca je okrenuta ulaznom kapijom ka ulici ka severo-zapadu,ulazna vrata na kuci su na zapadu,balkonska vrata su ka jugo-istoku,suprug je rodjen 1970.(pas),sin 1996.(pacov),cerka 2000.(zec) i ja 1968.(koza).6.maja ove godine smo preuzeli kucu,zamenili vrata i prozore,obojicemo zidove,ali bih Vas molila da mi pomognete i odredite kada je najbolje da se preselimo i da li je jos nesto od kljucnog znacaja za nas u vezi sa novim prostorom.Sa dubokim postovanjem za Vas rad unapred se zahvaljuje Vasa verna citateljka Dajana Pejic iz Zrenjanina.