Problemi s finansijama

Okrenite uzglavlje u povoljnom pravcu kako biste se uskladili sa sopstvenim potencijalima.

molila bih da mi kazete sta se desava sa mnom, sve mi naopacke ide po pitanju finansija. rodjena sam 1.o7.1958 u tetovo makedonija. od pred 2 godine zivim u zitoradja kod prokuplja. zivela sam u stanu, sad sam u kuci. veoma vodim racuna o higijeni i sve pazim da po kuci uvek bude cisto, kao i dvoriste. ipak, nikako da krene na bolje, a i moje cerke nemaju neku srecu jedna ima 20 god druga 24 god. bila bih zahvalna na savetu.

veliki pozdrav, a.

U tradicionalnoj kineskoj astrologiji vi ste jaka Zemlja, a za vas je novac predstavljen elementom Voda. Vi unutar vaše sudbine nemate mnogo elementa novca, ali vam on zato stiže spolja, i to u naredne dve godine (od 2012.), tako da u 2012 i 2013. možete očekivati poboljšanja.

Što se tiče vaše kuće, dobro je kada je sve čisto i uredno, ali to je samo mali deo slike, koji pokreće stvari kada je opšta situacija povoljna. U klasičnom feng shuiju, vama odgovaraju kuće čija ulazna vrata gledaju ka istoku (ili-i: jugoistoku, severu, jugu). Isto tako, važno je da vaš krevet okrenete tako da uzglavlje gleda ka jednom od ova četiri pravca, što će vas uskladiti sa sopstvenim potencijalima.

Zapadni pravci su za vas kontra-produktivni, i treba da ih izbegavate.

Ukoliko ste vi vlasnica kuće i vaše ćerke zavise od vas, tada je okretanje uzglavlja kreveta u povoljniju poziciju veoma značajno i za njih, i može doprineti i njihovom boljitku. Inače, one bi trebalo da okrenu uzglavlje ka onim pravcima koji su za njih najpovoljniji. U jednom od ranijih brojeva Sensa magazina imate tabele u kojima možete da pronađete svoje povoljne pravce, na osnovu godine rođenja.

Snežana Tufegdžić Althea, majstor klasičnog feng shuija i stručni konsultant za odabir i uređenje životnog i poslovnog prostora

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

01/07/2012 ivana2701
Postovana Snezana, mozete li objasniti na koji nacin se izracunava povoljan pravac? Hvala unapred
17/12/2011 cula
HVALA VAM NA ODGOVORU
24/08/2011 Katarina91
Kako bih mogla da izracunam koji je moj povoljan pravac? Rodjena sam 4.3.1991 u 16 i 20, u Rumi. jel se pravac odnosi na stranu ka kojoj treba da nam je uzglavlje ili nesto drugo? Hvala unapred