Pravci koje ne treba uznemiravati u 2012. godini

Najveće probleme može da prouzrokuje otvaranje ulaza na nepovoljnim pravcima.

Draga S.,

Ove godine u veoma kratkom roku su počele da nam se kvare električni uređaji u kući (bojler, mašina za veš,kombinovani fružider,valjak za peglanje, tuš kabina, o sijalicama da ne govorim) tako da očigledno nešto nije u redu u našem stambenom prostoru, pa bih Vas molila za savet.

S poštovanjem M.

Postovana M.,

U klasičnom feng shuiju je dobro poznata činjenica da na naš prostor utiče i - vreme.

Na postojeće obrasce energije u prostoru utiču različiti godišnji uticaji, koji se menjaju sa svakom godinom (od 4. februara jedne godine do 4. februara naredne).

Tako npr. tokom 2012. godine, probleme kakve vi opisujete mogu imati najviše prostori koji gledaju ka jugoistoku ili u kojima se ulaz nalazi u jugoistoku stana, ali oni mogu da se jave i u prostorima kod kojih se ulaz nalazi u jugoistoku 1 i 3, severozapadu 1, pravom jugu i jugozapadu 1; opšte je pravilo da ove oblasti ne treba da se renoviraju niti ''uznemiravaju'', pa kada se u njima nalazi ulaz to obično može da pokrene probleme.

Pošto je rešenje ''ne uznemiravati'', preporuka se svodi na tzv. ''mistična rešenja'' odnosno energetsku zaštitu prostora (slika, ikona...). Kako odmiče godina, ovi uticaji sami po sebi slabe, da bi pred kraj godine već prilično oslabili.

Snežana Tufegdžić Althea, majstor klasičnog feng shuija i stručni konsultant za odabir i uređenje životnog i poslovnog prostora

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.