10 ZNAKOVA DA NEKO TRENUTNO MISLI NA VAS: Kako osećamo energiju ljubavi

Evo kojih 10 znakova ukazuju da neko trenutno misli na vas!

Misli su moćna manifestaciona energija - ono što je u našim misllima lako se može pretvoriti u stvarnost, a svima nam je poznata izreka "Kakve su ti misli, takav ti je život."

Kada razmišljate o nekome sigurno ste se zapitali da li ta osoba misli na vas. Svaka misao ima određene energetske vibracije, pa se veruje da na fizičkom nivou možete osetiti da neka osoba pozitivno ili negativno razmišlja o vama.

Pročitajte još:

4 ZNAKA DA STE SA NEKOM OSOBOM TELEPATSKI POVEZANI: Kada se ljubav pošalje mislima

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Kako da negujemo telepatiju

Evo kojih 10 znakova ukazuju da neko trenutno misli na vas:

1. Pojavljivanje u snovima - Ako se određena osoba često pojavljuje u vašim snovima, koji najčešće imaju skriveno značenje, moguće je da razmišlja o vama. Proverite značenje vaših snova u sanovniku i pokušajte da zapamtite šta vam određena osoba u snu poručuje.

2. Vibracije tela - Ako tokom razmišljanja o nekoj osobi osetite kako vam telo vibrira ili trni, možda baš ta osoba trenutno misli na vas.

3. Tople uši - Veruje se da izreka "gore mi uši" znači da neko govori o vama. Ako vam se uši iznenada zacrvene ili osećate toplotu, veruje se da neko trenutno ima lepe i pozitivne misli o vama.

4.Topli obrazi - Veruje se da crveni obrazi znači da vas neko hvali, dok iznenada toplota u obrazima simbolizuje kritiku.

5. Pronalazak pera - Belo pero je simbol utehe, nade i anđela čuvara, a može i ukazivati da neko želi da vas zaštiti i razmišlja o vama sa energijom ljubavi.

6. Leptiri - Veruje se da sletanje leptira na vašu ruku ili telo ukazuje da bliske osobe misle na vas.

7. Štucanje - Veruje se da štucanje ukazuje da neko u vašoj blizini govori o vama ili ste mu trenutno u mislima.

Tarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znakaTarot, astrologija, telepatija: koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znakaZa Device astrologija, za Vagu Tai Či, a koji je spiritualni dar vašeg horoskopskog znaka saznajte u nastavku...

8. Emocije - Ako se vaše raspoloženje naglo promeni ili se pojavi iznenadna tuga, moguće je da vam podsvest šalje poruku da vam određena osoba nedostaje.

9. Telepatija - Ako osećate energiju ili misli druge osobe, moguće je da ona često razmišlja o vama.

10. Igranje oka - Prema verovanju, "igranje" levog oka ukazuje da neko pozitivno misli na vas, dok desno ukazuje na suprotno.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.