URADITE OVU VEŽBU I OTKRIJTE KO JE VAŠA BLIZANAČKA DUŠA: Ljubavnici koji imaju neraskidivu vezu

Ovako ćete otkriti ko je vaša blizanačka duša - sudbonosna ljubav i neraskidiva povezanost!

Blizanački plamen - to su dve duše koje imaju slične osobine ličnosti, zajedničku perspektivu i iste preioritete. One su "duše ogledala", pa čak mogu imati i neke slične fizičke osobine.

Po pravilu, dve osobe koje su blizanački plameovi ne moraju biti slični, ali u većini slučajeva oni imaju i sličan izgled, jendostavno liče jedna na drugu.

Pročitajte još:

Ako primetite ove signale, u vaš život dolazi važna osoba: 20 znakova da ste sreli blizanačku dušu

9 ZNAKOVA DA STE PRONAŠLI SVOJU BLIZANAČKU DUŠU: Evo kako da je prepoznate

Otkrivamo koje to fizičke i nefizičke osobine čine jedan blizanački plamen - odnosno dve osobe koje su spojene neraskidivom vezom.

Jedna duša - dva tela

Blizanački plamenovi su ljubavnici koji dele istiu energiju duše. Iako imaju određenu autentičnost po kojoj se razlikuju njihove dve duše se spajaju u jednu i čine harmoničan energetski spoj.

Fizička sličnost

Većina blizanačkih plamenova, odnosno blizanačkih duša izgleda vrlo sličnost. Često je njihova fizička sličnost skrivena jer su blizanački plamenovi često skloni starosnoj razlici. Sa tom razlikom u godinama njihove fizičke sličnosti biće manje vidljive. Ako želite da proverite ovu sličnost, uradite sledeću vežbu:

Pronađite fotografije iz vaših različitih doba, kada ste istih godina, i uporedite. Moguće je da su kao deca blizanački plamenovi bili veoma slični, a vremenom su ih različite životne okolnosti menjale.

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviKako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubaviBlizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri…

Igra energije

Razlike koje se pojavljuju između karakternih crta kod blizanačkih plamenova najčešće pomažu da se spoje u celinu i dopunjuju. Ta igra energija i razlika stapa se u jedno, nešto najbolje što može iznedriti najveći potencijal njihove zajednice.

Blizanački plamenovi su predodređeni za duhovni ravoj, jedno drugo podržavaju, podstiču i bude iz iluzija.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.