Utiče na vaše zdravlje, sreću i budućnost: 4 načina da pojačate svoju životnu energiju

Evo kako da pojačate svoju životnu energiju - 4 provereno dobra načina za bolje zdravlje, život i više sreće!

Životna energija je esencija mentalnog, fizičkog i duhovnog zdravlja. Kako biste između ova tri važna aspekta života napravili apsolutni balans, važno je da povećate životnu energiju.

Prepoznavanjem ključne veze između uma i tela, možemo poboljšati zdravlje našeg duha i naš protok energije. To svakako uključuje: zdravu ishranu, vežbanje i dovoljno sna, a protok životne energije može se poboljšati na sledeće načine.

1. Povežite se sa istomišljenicima

Povezivanjem sa ljudima koji imaju slične interese, ciljeve i ideje, vaša energetska vibracija se povećava, i kao rezultat, optimizam u vašem životu se intenzivira. Različiti kursevi, radionice, sportske aktivnosti, putovanja i istraživanje novih mesta, učenje novih veština mogu biti načini na koje se možemo povezati sa istomišljenicima.

Kako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuKako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuPostoji mogućnost da naučite da čitate energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci. Evo kako...

2. Odvojite vreme za razmišljanje

Razmišljanje o sebi i svom životu je veoma važno, za to odvojite najmanje 15 minuta svakog dana dnevno. Morate Razmislite da li radite u okviru svojih potencijalnih mogućnosti. Smirite se, pogledajte šta vas opterećuje ili donosi negativnost i kako da se toga rešite. Pisanje dnevnika je takođe korisno ili sve što, prema vašem ličnom iskustvu, jača vašu povezanost sa duhovnom suštinom - šetnja prirodom, meditacija, joga ...

3. Budite ljubazni prema drugima

Dobrotvorna ili zajednička usluga kroz vaš rad mogu značajno povećati vašu energiju. Čak i najmanji čin dobrote ima veliki uticaj na našu energiju i optu dobrobit.

Sve je energijaSve je energijaKada se nasmejemo i ljudi nam odgovore osmehom potekla je reka energije ljubavi. Ako gajimo samo ljubav u svom srcu čitavo biće…

4. Povežite se sa prirodom

Priroda ima moćnu ravnotežu. Boravak u prirodi donosi osećaj smirenosti, odnosno stanje u kojem se osećate prijatno, razvijate kontakt sa sobom i povezujete se sa suštinom svoje duše.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.