Kako da razvijemo osećaj za suptilne energije: 21 gram duše

Svi mi smo osetljivi na suptilne energije, ali smo vremenom zaboravili kako da ih primećujemo i interpretiramo.

Naučna istraživanja konačno priznaju ono što su šamani i drevne civilizacije širom sveta odavno znali - da je energija u osnovi sveg postojanja i da sva energija dolazi iz istog Izvora. Eksperimenti iz oblasti subatomske fizike pokazuju da razni oblici energije reaguju na ljudsku svest i da menjaju svoj izgled i ponašanje pod uticajem spoljašnjih faktora. Od toga ko posmatra ponašanje najsitnijih čestica i njihovo subatosmsko strujanje zavisi i kako će se one ponašati i šta će iz njih nastati. To je dokaz da naše posmatranje, odnosno ljudska svest ima direktni uticaj na njihovo ponašanje. U prilog ovome govori i dobro poznati eksperiment koji je izveo doktor Masaru Emoto koji je kroz niz fotografija prikazao kako naše misli i emocije utiču na energiju vode i menjanju njenu fizičku strukturu. Misli, osećaji i sve druge, više kognitivne funkcije povezane su s kvantnim informacijama koje istovremeno pulsiraju kroz naš mozak i telo. Ljudska percepcija je rezultat međusobnog delovanja subatomskih čestica našeg mozga i mora kvantne energije. Doslovno - to znači da smo u rezonanci sa svetom koji nas okružuje.

Kvantni fizičari su dokazali da je čovek na svom najelementarnijem nivou energetski naboj. Svaka živa stvar je zapravo skup energija u beskrajnom polju energije koja je povezana sa svim drugim stvarima u svetu. Pulsirajuće energetsko polje je suštinski pokretač našeg bića i naše svesti. Poslednjih godina i naučnici tvrde da postoji životna sila koja prožima ceo svemir, a koju neki nazivaju kolektivna svest, Izvor, Ljubav, a religiozni ljudi bi rekli da je to Bog. Smisao je u tome da je sve nastalo iz ove energije i da ona predstavlja najbržu i ujedno najsuptilniju vibraciju koja postoji.

Ovu energiju neviđenog potencijala i snage mi ne možemo da osetimo u potpunosti, jer naš molekularni i spiritualni sistem nije "dizajniran" tako da izdrži energiju tolike snage. Frekvencija vibracija materijalnog sveta je niska, pa zato naše fizičko telo dobija samo onu količinu životne energije koju smo u stanju da podnesemo. Ipak, interesantno je da mi možemo da pojačamo svoje kapacitete i da se otvorimo za veći protok životne energije. U tom smislu je neophodno da radimo na sebi i da pripremimo i dovedemo u sklad naš um i telo kako bismo otvorili svoje energetske kanale za prijem i protok ove izuzetno isceljujuće i okrepljujuće sile. Postoje brojne tehnike koje mogu da nam pomognu na tom putu kao što su: reiki, prana healing, theta healing, joga, Rekonekcija, rad sa kristalima i mnogi drugi.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.