KAKO PREPOZNATI KADA UNIVERZUM ŽELI DA VAM POMOGNE: Ne ignorišite njegove znakove i magičnu podršku

Kako prepoznati da Univerzum aktivno pokušava da vam pomogne?

Ovo su znakovi koje na životnom put ne treba ignorisati...

Kako prepoznati da Univerzum aktivno pokušava da vam pomogne?

Univerzum je naš saveznik ka sreći, čuvar i pomoćnik koji nam čuva leđa i usmerava na pravi put. Kako biste primetili njegove znakove, neophodno je da otvorite scei jačate intuiciju. Njegova pomoć se uvek javlja u pravo vreme i nikada ne zaboravlja na vas - samo što, nažalost, ponekad nismo spremni da primetimo signale koje nam šalje.

To ne znači da treba da obratite pažnju na svaki detalj, već da živite u trenutku, dozvolite sebi da proširite vidike, da izađete iz svog mikro sveta i sjedinite se sa Univerzumom. Poboljšati svest i živeti u skladu sa svojom intuicijom i unutrašnjom energijom - to je život sa Univerzumom i jedini načind da lakše pronađete pravi put na raskršćima života.

Pročitajte još:

10 ZNAKOVA DA VAM KOSMOS MENJA ŽIVOT NA BOLJE: Ovo su signali da vam se dešava kosmičko buđenje

8 ZNAKOVA DA NEKOGA MAGNETSKI PRIVLAČITE: Signali koji pokazuju moćnu energiju između dve osobe

Univerzum komunicira sa nama kroz razne igre svešću, brojevima, predmetima i znakovima. Na primer, ako ste odjednom počeli da primećujete iste brojeve (vreme na satu, brojeve računa, priznanice, brojeve stanova i kuća) - ne biste trebali pomisliti da je ovo samo slučajnost koju treba ignorisati. Koncentrišite svoju svest na znakove i počnite da tumačte njihovo značenje i koji vam pravac pokazuju.

Pratite šta se tačno dogodilo u tom trenutku kada ste ponovo videli isti broj. Kakva je misao u tom trenutku lebdela u podsvesti. Setite se u kom trenutku su počele ove navodne slučajnosti. Šta ste nameravali da uradite, šta ste planirali, kakvu ste odluku hteli da donesete. Važno je.

Upravo kod stvari koje vas muče, negde gde imate dilemu ili ne možete da donesete odluku, tada Univerzum pristiže u pomoć. Kroz određene znakove Univerzu testira vašu percepciju, horizonte, mogućnosti, opcije... Možda vam pokazuje drugi pravac ili vas podstiče da nastavite napred.

IKda viđate slične brojeve, to bi trebalo da znači da ste na dobrom putu i da nastavite napred. Naročito ako su to poznati "glavni" brojevi kao što su nizovi jedinica, dvojki ili trojki.

Ili, na primer, kada sanjate iznova jedan isti san, to može biti važan znak. Fokusirajte se na slike u snu. Nemojte samo prepričavati kako je to neverovatno, već pokušajte da analizirate šta je odgovorno za vaš život u ovom snu. Kakva je situacija, ko može biti ova crna vrana sa belim krilom. Zašto je tu tačno uključena ženska slika i zašto je naglasak podsvesti na ovome. Istražujte svoj um, srce i dušu.

Univerzum kroz podsvest pokušava da usmeri vašu pažnju na ključne trenutke u životu kojima treba da se posvetite kako biste duhovno rasli.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.