U sebi imate neverovatnu moć - evo kako da je probudite: slušajte lekovite binauralne zvukove (VIDEO)

Iscelite prošlost iz sadašnjosti. Preobrazite budućnost iz prošlosti. Odbacite stare ideje i situacije koje vam više ne služe. Otpustite mržnju, ego, ponos i oprostite ljudima oko vas.

Ovi nežni i prijatni binauralni zvuci usklađuju mentalnu i telesni nivo našeg bića, preobražavaju emocije nižih frekvencija u ljubav i saosećanje, pa dovode u ravnotežu srčanu čakru...

Nisu lepi i nadahnjujući samo ovi binauralni zvuci koje slušate, već i reči koje ih opisuju. To su reči kreatora Youtube kanala Magnetic Minds, na kojemu se mogu naći binauralni zvuci za razne svrhe.

Molitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvuMolitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvu"Dokle god postoji zora,postoji mogućnost da se suočimo sa svim svojim nedaćama, slavimo sve svoje blagoslove i živimo sve svoje…

"Ovoga trenutka ništa nije važnije od podizanja nivoa kolektivne svesti na planetu. Doslovno sve zavisi od toga. Vi ste mnogo moćniji nego što su vam rekli. Vaše misli imaju moć. Vaša dela imaju moć. Vaše emocije kanališu tu moć. Jedini put prema spolja je onaj koji ide unutra. Prestanite gledati događaje iz okruženja, situacije, ljude i slično, i počnite usmeravati svoju unutrašnju pažnju na sebe.

Iscelite prošlost iz sadašnjosti. Preobrazite budućnost iz prošlosti. Odbacite stare ideje i situacije koje vam više ne služe. Otpustite mržnju, ego, ponos i oprostite ljudima oko vas. Čak i ako je to teško, oprostite im... i oni i vi ćete se osećati bolje. Usmerite pažnju na ono što je zasita važno. Šta biste učinili kada biste mogli početi ispočetka? Učinite to sada. Svako delo je važno. Svaka osoba je važna."

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.