U ovoj godini života očekuje vas najviše izazova, problema i promena: na svakih 7 godina Univerzum menja našu sudbinu

Evo u kojim godinama života nas očekuju najveće životne promene i turbulencije!

Skoro svako od nas voli kada sretne starog prijatelja koga godinama nije video i dobije kompliment - Ništa se nisi promenio/la! Ali, mnogima se događa i da sretnu potpuno drugačiju osobi... Evo koliko se zaista menjamo kao ličnost tokom 10 godine, piše Lovesensa.

Istraživanja pokazuju da se drastične promene u životu svakog čoveka događaju u ciklusu od 7 godina. Na svakih 7 godina menja se unutrašnje stanje, kao i čovekovo okruženje, a sve to značajno utiče na promenu njegove ličnosti.

Promene se tokom 7 godina događaju i u Univerzumu i u kretanju energije. Svaka promena u protoku energije utiče na našu ličnost, želje, ambicije i odnose.

Promenite svoju karmuPromenite svoju karmuKarmički obrasci su nalik na pokvarenu ploču koja se stalno vrti. Ipak, uz odgovarajuću metodologiju i rad na sebi, moguće je…

Svaki ciklus od 7 godina donosi drugačije izazove. Na primer, u prvom ciklusu imaćemo manje teškoća i testova u odnosu na treći sedmogodišnji ciklus.

Kada uspete da pređete sve prepreke i iz svakog ciklusa izađete bogatiji za jednu lekciju ili važno iskustvo, to će vam podići samopouzdanje i učiniće da postanete jači.

Osoba koja živi preko 84 godine ima to zadovoljstvo da prođe kroz sve sedmogodišnje cikluse. Možda vam sada ova konstatacija ne izgleda realno, ali kada se osvrnete na svoj život videćete da su se na svakih 7 godina događale ključne životne promene.

Postoji 3 vrste moćne karme: evo kako prekinuti karmički lanacPostoji 3 vrste moćne karme: evo kako prekinuti karmički lanacŠri Ramana Maharši - Kako okončati 3 vrste karme...

Najveće životne promene i turbulencije očekuju nas u 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70, 77 i 84. godini života.

Svaki taj sedmogodišnji test treba preći i prevazići, jer to predstavlja deo našeg duhovnog putovanja.

Samo slušajte svoj unutrašnji glas i pripremite se za novi sedmogodišnji ciklus u vašem životu. Na kraju, shvatićete da su sve borbe vredele.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.