Svako od nas dobija ovih 7 poruka i znakova od Univerzuma: nemojte ih ignorisati - naročito poruku broj 4

Ovih 7 znakova pokazuju da primate poruke od Univerzuma - nemojte da ih ignorišete!

Vaš mozak nije samo izvor misli i informacija, već je i vrsta prijemnika koji prima i obrađuje svaku dobijenu informaciju, misao, simbol i znak, pa čak i znakove kosmosa, piše Lovesensa.

Informacije svemira su svuda oko nas, jer mi smo čestice kosmosa. Apsolutno sve u našem svetu je međusobno povezano, a sve potiče iz istog izvora kao i vi, Zemlja, Galaksija, apsolutno sve!

Način na koji živimo može nas odvratiti od kosmičkog cilja koji je u našoj duši. Zato je kosmos ponekad primoran da nam šalje poruke i signale kako bi nas vratio na svoje pravo odredište.

Kako nam univerzum donosi srećuKako nam univerzum donosi srećuDa moramo paziti šta želimo, uči nas mit o kralju Midi koji je poželeo da se sve što dotakne pretvori u zlato, pa je skoro umro…

Svi mi povremeno dobijamo kosmičke informacije. Međutim, većina ih ne primećuje, a neki to potpuno ignorišu.

Ovih 7 znakova pokazuju da primate poruke od Univerzuma:

1. Iznenadna inspiracija

Inspiracija je svojevrsni "let uma", neodoljiva želja da se nešto napravi ili stvori. To se obično događa kada započnete nešto što u vama budi strast.

Iznenadna inspiracija siguran je znak da primate kosmičke informacije koje vas inspirišu da učinite ono što će dovesti do vašeg cilja.

2. Snovi

Prema drevnim legendama, deo vaše duše odlazi u drugi svet dok spavate. Ovo je svet snova, svet između vaše podsvesti i stvarnosti.

Tamo možete primati važne poruke iz sopstvene podsvesti i iz kosmosa.

Snovi u kojima otkrivate nove ideje za sebe, dobijate savete o stvarima koje možda niste znali - siguran su znak primanja takvih informacija.

3. Nagoveštajni znak

Napokon, to vam se dogodilo više puta: gledate film i iznenada čujete i razumete odgovor na pitanje koje vas muči već duže vreme. Ili u pesmi čujte tačno one reči za koje smatrate da ih morate čuti. Na isti način to se dešava sa znakovima na ulici ili nekim beleškama. Odjednom vidite odgovor!

Sve su to načini na koji kosmički um kontroliše vašu podsvest i komunicira s vama.

Slušajte ga i ne ignorišite ove znakove.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.