Šta vam TAROT karte predviđaju za MART 2020: subonosne prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Saznajte šta nam TAROT prognoze predviđaju do kraja meseca - evo kakva nas ljubav, posao i zdravlje očekuje u martu!

Mesečna tarot prognoza za MART 2020. godine!

Tri tarot karte za tri važna polja u životu svakog od nas, piše Lovesensa. Saznajte šta vas očekuje do kraja meseca...

LJUBAV - Tarot karta Svet

Kada s eotvori ova magična kartta u polju ljubavi, to je znak da trenutno pored sebe imate pravu osobu. Ako ste slobodni, takođe vas očekuje sreća, jer tarot karta Svet nagoveštava da ćete uskoro upoznati nekoga ko će za vas predstavljati ceo svet. Ova karta pomaže da prepoznate veliku ljubav na prvi pogled. Zato, otvorite srce i dopustite da se romantična čarolija dogodi.

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojČetvroku očekuje novlčani dobitak i veliko obilje, a Dvojku vatrene ljubavne avanture...

POSAO - Tarot karta Papa

Vreme je da obavite jedan važan unutrašnji dijalog. Razmislite šta sve treba da uradite na dnevnom nivou kako bi ste ostvarili svoje ambicije, ali ne dozvolite da vas vode samo materijalni ciljevi. U situacijama kada treba da donesete važnu odlukui, a niste u nju potpuno sigurni, pratite svoj instikt. Verujte svom unutrašnjem glasu i ostanite dosledni svojim principima.

ZDRAVLJE - Tarot karta Strpljenje

Potrudite se da ostanete u apsolutnoj ravnoteži. To ćete postići tako što prvo uspostavite harmoničan odnos sa sobom, a zatim sa ljudima koji vas okružuju. Postaćete zadovoljni kada se rešite svega što narušava vaš unutrašnji mir.

Mesečni ljubavni horoskop za mart 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za mart 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja marta!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.