Šta vam TAROT karte predviđaju do 2. marta 2020. godine: točak sudbine se napokon okreće

Tarot prognoza - evo šta nam karte predviđaju do 2. marta 2020. godine!

Nedeljna tarot prognoza od 24. februara do 2. marta 2020. godine!

U ponedeljak vlada tarot karta Visoka sveštenica i donosi vraćanje sebi i svojim principima. Snaga i mudrost pomažu da se izdignete iz trenutne situacije, a pojačana svest naročito pomaže na polju karijere. Šta god da se dogodi ostaćete smireni.

Tarot karta Smrt u utorak simbolizuje kraj i novi početak u jednom aspektu vašeg života. Nove mogućnosti su na horizontu i preuzimate novi smer za ostvarenje planova. Moguće su značajne promene i turbulencije oko 3 ili 6 časova.

Mesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop za MART 2020. godine: Lav isijava ljubav i zadovoljstvo, a Devica ostvaruje veliki uspeh na posluMesečni horoskop - u martu se aktivira pravi vulkan emocija!

Sreda je dan za samopouzdanje i sposobnost da svojom energijom osvetlite put osobi koja vam može promeniti sudbinu. Tarot karta Mag otkriva nam neke nove trikove koje ćemo mudro iskoristiti.

Očekuju vas velike i brojne odluke koje treba da donesete u četvrtak. Imaćete osećaj kao da ste zarobljeni u maloj sobi u kojoj ne vidite nijedna vrata. Iako trenutno situacija izgleda kao da nema izlaza, budite strpljivi. Vreme će sve postaviti na svoje mesto.

Petak je dan putovanja po skrivenim snovima. Pronalazite novu svrhu, poželećete da uradite neke nove, lude stvari i spremni ste da rizikujete kako biste sve u svom životu postavili na svoje mesto. Tarot karta Luda u petak vas vodi na jedno maštovito i energično putovanje. Uživajte!

Horoskop - retrogradni Merkur menja finansije, odluke i emocije: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 10. marta)Horoskop - retrogradni Merkur menja finansije, odluke i emocije: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 10. marta)Saznajte šta vas očekuje u vladavini retrogradnog Merkura, do 10. marta 2020. godine!

Igra velikih šansi - tako će za vas izgledati subota u ovoj sedmici. Imate veliku sreću, iako toga uopšte niste svesni. U subotu veče vas očekuje jedna sjajna prilika za ulepšavanje života. Nemojte je propustiti, jer tarot karta Točak sudbine može ubrzo da se okrene na drugu stranu.

Tarot karta Sudija u nedelju podiže vaš ego. Znaćete odgovore na mnoga pitanja čak i pre nego što su postavljena. Iako vam sve ide od ruke, u takvom raspoloženju možete uneti lošu energiju u romantični odnos. Održite balans!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.