Šta nam TAROT karte predviđaju za ovu nedelju: prognoza sudbine do 16. marta 2020. godine

Tarot karte otkrivaju - ljubav iz prošlosti ponovo menja vaš tok sudbine...

Nedeljna tarot prognoza od 9. do 16. marta 2020. godine, piše Lovesensa.

U ponedeljak tarot karta Kočije donosi sukob i nerazumevanje. Na karti su naslikana dva konja, ali suprotstavljeni jedan drugom. Ovo naročito može biti simbol loše komunikacije sa partnerom. Razmislite pre nego što nešto izgovorite.

Utorak je dan za intuiciju. Tarot karta Mesec donosi mogućnost za važnu poslovnu odluku. Samo poslušajte unutrašnji glas. On će vas usmeriti na dobar put.

Tarot karta Ljubavnici u srednu nas podseća da treba poslušati svoje srce. Iako vam se na početku neće činiti to kao dobar i racionalan izbor - srce zna šta je potrebno za vašu sreću. Ispunite mu ovu želju.

Horoskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u VodolijiHoroskop - Saturnova priča otkriva nam neke nove dimenzije za ostvarenje želja!

Četvrtak je dan za neprijatna iznenađenja. Tarot karta kula pokazaće vam da je nešto za vas nedostižno, ali ne zaboravite da dok imate veru u sebe možete sve da preokrenete u svoju korist i ostvarite svaki plan. Ne dozvolite da vas prolazne afere blokiranju u samosotvarenju.

Tarot karta Vladar/Kralj u petak vam donosi šansu da čujete važan savet i korisne smernice za naredni potez. Naučite da radite u timu i prihvatite drugo gledište. Dozvolite da vam bliska osoba pomogne da izađete iz začarnaog kruga zbunjenosti.

Subota je dan za senzualnost i romantiku. Jedna osoba će opčiniti vaše srce i njene oči nećete moći lako da izbacite iz svojih misli. Ipak budite oprezni jer vas može navesti na tanak led ljubavi.

Šta prvo vidite na slici: TEST koji otkriva misiju i pravac vaše sudbineŠta prvo vidite na slici: TEST koji otkriva misiju i pravac vaše sudbinePogledajte sliku i odgovorite: šta vam je prvo privuklo pažnju? Iznenadiće vas preciznost rezultata!

U nedelju tarot karta Kraljica nekima će dozvoliti da osete čarobnu ljubav iz prošlosti. Osoba koju ste nekda voleli može se tog dana iznenada vratiti u vaš život. On je isti, ali za vas reč LJUBAV sada ima jednu sasvim novu i drugačiju vrednost. Razmislite pre nego što dozvolite da vas emocije usmere.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.