Šta nam TAROT karte predviđaju do 29. marta 2020. godine: točak dobre sudbine donosi pozitivne promene

Nedeljna tarot prognoza od 22. do 29. marta 2020. godine!

Ponedaljak je dan za organizaciju. Tarot karta Visoka sveštenica podstiče snagu i znajje iz dubine vašeg bića. Očekuje vas spokojan dan.

Tarot karta Smrt ukazuje kraj i novi početak. U utorak se na horizontu pojavljuju nove mogućnosti, ali prošlost je teško ostaviti iza sebe.

U sredu vas očekuje samopouzdanje i sposobnost, kao i moć da promenite svoju sudbinu. tarot karta Čarobnjak donosi vam mudrost i veštinu - dva važna elementa za ostvarenje ambicija.

Nedeljni horoskop do 29. marta 2020. godine: Vodoliju očekuje sjajna energija, a Lava velika napetostNedeljni horoskop do 29. marta 2020. godine: Vodoliju očekuje sjajna energija, a Lava velika napetostNedeljni horoskop - strast donosi sreću u ljubavi, ali raste napetost zbog posla i finansija!

Očekuju vas brojne odluke, pa ćete se u četvrtak osećati zarobljeno i zbunjeno. Osećate se kao da za mnoge probleme ne možete da pronađete izlaz i rešenje. Pomirite se sa trenutnom situacijom. Naredni dani donose bolji položaj zvezda.

U petak kopate po blagu sakrivenih i starih snova. Težite ka samospoznaji i dublje se upoznajete sa svojim bićem. Slušajte unutrašnji glas.

Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2020. godine)Horoskop - saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi vladavina Ovna do 20. aprila 2020. godine!

Točak sudbine u subotu donosi veliku sreću. Spremnis te da rizikujete, igrate na sve ili ništa, a želje će se iznenada ostavriti. Intucija vas vodi do dobrih izbora.

Nedelja je dan za divlji i avanturistički duh na polju ljubavi. Ali, tarot katrta Pravda vam donosi dobre odluke.Tačno znate gde se krije mali ključ sreće. Budite spremni za velike i pozitivne promene.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.