Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 8. oktobra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 1. do 8. oktobra 2018. godine - kakve nam opomene šalje Univerzum za kraj nedelje!

Anđeoska karta za početak nedelje - Majka isceljenja - ovo je karta koja vraća uspomene i podseća vas na neke bliske ljude kojima odavno niste rekli magično - Volim te! Majka je neko ko voli, usmerava i daruje neizmernu ljubav. Anđeli poručuju, kada imate dobru konekciju sa majkom, vaše srce je otvoreno, a putevi oslobođeni. Ova karta podseća da ljubav pokreće ceo svet, a vi se oslobodite stega i pokažite je, uživajte u njenom slatkom ukusu. Samo tako ćete uspeti da nastavite napred!

Molitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvuMolitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvu"Dokle god postoji zora,postoji mogućnost da se suočimo sa svim svojim nedaćama, slavimo sve svoje blagoslove i živimo sve svoje…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Serena - ovo je karta otpuštanja negativnosti. Vreme je da prestanete da kontrolišete svaku situciju, previše ste opterećeni ishodima. Anđeli šalju važnu poruku - kada ne možete da pronađete rešenje za problem, ne mučite dušu, već pustite da vas vodi unutrašnji glas. Neki odgovori se sami iznenada pojave. Zabrinutost i konstatntan stres blokiraju pozitivnu energiju i ograničavaju sposobnosti. Naučite da se opustite - ovo je prvi korak ka lepšoj budućnosti!

Mantra koja štiti telo i dušu od bolesti i negativnosti: evo šta treba da izgovorite svakog danaMantra koja štiti telo i dušu od bolesti i negativnosti: evo šta treba da izgovorite svakog danaOm Mani Padme Hum - ova mantra ima isceliteljske vibracije, a evo kako pomaže da zadržite u sebi dobru energiju!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Bethany - ova karta se ovara kao opomena da što pre treba da počnete da brinete o sebi. Očekujete previše od sebe i kažnjavate se za najsitnije greške, ali vi niste mašina za pravljnje novca ili amajlija koja donosi sreću drugima, već jedinstveno biće koje zaslužuje radost. Kao što je autu potrebno zameniti ulje da bi radio, tako je i vama potrebna zamena energije. Oslobodite se negativnosti, napetosti, vreme je da uradite za sebe nešto lepo. Anđeli sporučuju da se opustite onako kako samo vi želite - idite u šetnju, uživajte u prirodi, bavite se hobijem ili jednostavno uživajte u mirišljavoj i toploj kupci. Tek kad pružite sebi dozu dobre i zdrave energije, uspećete da ostvarite uspehe i prenesete radost drugima.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.