Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 6. novembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 30. oktobra do 6. novembra 2018. godine - uskoro će se ostvariti najveći snovi!

Anđeoska karta za početak nedelje - Povećajte svoje ambicije - ponekad nam se čini da očekujemo puno od života ili da nismo dovoljno sposobni da se borimo za ono što želimo, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili karijera. Anđeli nas podsećaju da smo savršeni i da u životu možemo ostvariti baš svaki san! Na ovoj karti je naslikana sirena koja u ruci drži zvezdu raznih boja.

Proverite da li u vašoj auri postoje negativni elementi: kako očistiti dušu i telo od toksične energijeProverite da li u vašoj auri postoje negativni elementi: kako očistiti dušu i telo od toksične energijeDa li u svojoj duši i telu nosite negativne energetske iglice - evo zašto je važno pročistiti auru!

Zvezda u kojoj se prelamaju različite boje simbol je naših različitih mogućnosti, a karta nagoveštava da svako od nas ima neverovatne sposobnosti koje su odlično sredstvo za ispunjenje želja. Anđeli vas podstiču da ne odustajete i ne prijstajete na kompromis malog zadovoljstva, jer svako od vas zaslužuje svu lepotu koju život nosi. Verujete u sebe i ostanite dosledni svakoj želji!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Atina - ukazuje na mžć koju skrivamo u sebi. Anđeli naglašavaju da se ne plašite svojih moći, već da uživate u blagodetima koje vam pruža. Kada imate jaku moć, to znači da imate savršen balans muške i ženske energije. Takođe, ovo je karta harmonije i vraćanja u ravnotežu, jer samo izbalansirani možemo iskoristiti tu čuvenu moć. U svakom trenutku iskoristite moć svojih misli, mudrosti, ljubavi i snage, a anđeli će pomoći da izbegnete neprilike.

Ako osećate ove 3 stvari, nekome strašno nedostajete: kako prepoznati jaku spiritualnu konekciju

Anđeoska karta za kraj nedelje - Isceljenje tela - kada se otvori ova karta, to znači da se treba posvetiti ličnom isceljenju i isceljenju dragih ljudi. Slušajte signale tela, ono jasno poručuje kada je umorno, kada su toksini nakupljeni i kada je potrebno napraviti pauzu. Počnite da vežbate, idite na masažu, regulišite ishranu. Samo ako počnete da brinete o sebi, uspećete da se pobrinete i za druge. Obnovite odnos sa prirodom, tako ćete najbolje pronaći isceliteljsku energiju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.