Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 4. decembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 27. novembra do 3. decembra 2018. godine - svemir nam na kraju nedelje šalje dobre životne promene...

Anđeoska karta za početak nedelje - Caressa - ukazuje na duhovni razvoj i važne lekcije koje će doneti neočekivan životne promene. Ovo je karta koja nam na ličnom primeru objašnjava kako se energija menja i kruži. Na primer, čovek koji je 15 godina radio u jednoj kompaniji ostao je bez posla. Ako ste pomislili da je ovo karta nesreće, varate se, jer je isti taj čovek nakon otkaza dobio šansu da se razvija i dobio ponudu za novo radno mesto koje ima bolje uslove nego prethodni posao. Ova karta vas neće razočarati, a anđeli podsećaju da svaki kraj donosi šansu za novi, lepši i bogatiji početak. Ne zaboravite to kada se pojave životne oluje!

Proverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeProverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeAko je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Indriel - ova karta se otkriva u pravom trenutku, baš kada su vam hitno potrebni odgovori. Predstavlja anđeosku kartu svetle energije, poboljšanja i razvoja duhoovnosti. Anđeli nas podsećaju da će se sve teškoće rešiti uskoro, ali da ne budemo zaslepljeni i ne zaboravimo koja je naša životna svrha - da od sveta stvorimo lepše mesto. Karta se otvara kada se osećate izolovano, usamljeno i pomalo depresivno. Anđeli vas podsećaju da nikada niste sami i da pronađete najbolji način kako da svojoj duši vratite svetlost.

Datum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiDatum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiIzračunajte lični broj prema datumu rođenja i saznajte ko je vaš anđeo čuvar!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Celeste - ukazuje na napredovanje i pozitivne promene, naročito kada je u pitanju karijera. Ako ste planirali da se preselite u novuu kuću, Univerzum je uz vas, ali nemojte da se razočarate ako to bude neko drugačije mesto od onoga što ste želeli, jer ponekad sudbina sama kreira najbolje ishode za vas. Takođe, očekuju vas promene na poslu, moguće je unapređenje ili promena radnog mesta. Bez obzira koja vam se promena dogodi, moguće je da ćete u novom okruženju sresti jednu osobu koju znate od ranije, a srce će vam dati jasan znak da negujete nešto više od prijateljstva. Ne zaboravite, nekad Univerzum preokrene život da bi se dogodio taj divan susret koji svi iščekujemo, susret sa srodnom dušom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.