Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. novembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. novembra 2018. godine - anđeli podsećaju da će vas voditi stepenik po stepenik do ispunjenja snova, samo ako pažljivo pratite znakove Univerzuma

Anđeoska karta za početak nedelje - Srodna duša - anđeli podsećaju da u životu možete imati puno srodnih duša, da to nije samo ljubavni partner, već svi ljudi sa kojima vaše srce kuca istim ritmom kao njihovo. Kada se sretnete sa srodnom dušom osećate se ispunjeno i snažno, zato je važno da se u svakom problematičnom trenutku života poverite dragim ljdima. Podelite strahove, nesreće i padove, a savet i iskren zagrljaj zaceliće emotivne rane i pružiće snagu da nastavite napred. Nemojte zbog mračnih izazova života izgubiti svoje srodne duše, već ih čuvajte, negujte tu magičnu energetsku konekciju, jer ljubav je pokretač celog sveta.

Kako da znate da li ste spiritualno povezani sa nekom osobom: 5 nepogrešivih znakova koje vam šalje UniverzumKako da znate da li ste spiritualno povezani sa nekom osobom: 5 nepogrešivih znakova koje vam šalje UniverzumZnaci po kojima ćete znati da je u vašem životu osoba koja bi tu trebalo i da ostane...

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Leila - anđeli predlažu da neko vreme provedete samio u prirodi. Ova karta podseća da treba obnoviti i očisttiti energiju, a to ne možete uraditi samostalno. Najbolji način je da se prepustite tišini, slušate samo unutrašnji glas i provedete vreme u prirodi. Meditirajte za ispunjenje ličnih želja i nadanja. Ako ne možete da budete u prirodi, iskoristite energiju magičnih kristala, unesite u životni prostor deo prirode ili u toplu kupku sipajte morsku so i opuštajte se. Zamolite anđele da vam pomognu da imate pozitivnu perspektivu.

6 stvari koje svakog dana slabe vašu auru: kako očistiti auru i zaštititi se od loše energije drugih ljudi6 stvari koje svakog dana slabe vašu auru: kako očistiti auru i zaštititi se od loše energije drugih ljudiKada je aura jaka i čista možete isceljivati sebe i druge - evo kako da očistite auru od nakupljene negativne energije!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Adriana - ukazuje na moć koju imate u sebi, moć molitve i spiritualnosti. Kada se otvori ova karta važno je da se koncentrišete na zahvalnost i iskrenu molitvu. Anđeli podsećaju da će vas voditi stepenik po stepenik do ispunjenja snova, samo ako pažljivo pratite znakove Univerzuma. Ova karta je simbol vaše podsvesti, tajnih želja i sanjarenja, pa na kraju nedelje ne zaboravite da vizualizujete želje i probudite energiju koja pokreće njihovo ispunjenje.

Izvor: Lovsensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.