Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. avgusta 2018. godine - evo šta svako treba da uradi krajem sedmice za sreću i unutrašnji mir!

Anđeoska karta za početak nedelje - Grejs i Antonaeta - ako ste nedavno imali sukob sa bliskim ljudima, vreme je da očistite negativnu energiju iz odnosa. Baz obzira da li je u pitanju sukob sa porodicom, prijateljima, partnerom, svaka svađa stvara negativnu karmu, a rešenje potražite u sebi. Ne sudite, jer da biste shvatili kakva je tuđa duša, morate prvo dobro da razumete svoju. Pokušajte da razumete emocije drugih ljudi, njihove strahove, želje, nadanja. Osetite nečiju sreću, bes i tugu, uspostavite energetsku konekciju i tako će sukob iščeznuti, a ostaće samo ljubav koja ima isceliteljsku moć.

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Iscelitelj - ovo je karta isceliteljske energije Arhanđela Rafaela. Anđeli nam preko ove karte šalju važnu poruku - obratite pažnju na signale koje šalju telo i duša. Karta vas podseća da više brinete o svom zdravlju, otvorite dušu i otpusite negativne emocije koje vas ugrožavaju. Fokusirajte se na dobre promene i ostavljanje loših navika. Prema ovoj anđeoskoj karti treba iskoristiti dragi kamen smaragd koji ima isceliteljsku energiju i preporučuje se osoboma koje su sklone depresiji, pate od nesanice i žele da zaleče srce.

Molitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvuMolitva za oslobađanje od nemira i briga: zašto svakog jutra treba izgovoriti Sunčeva molitvu"Dokle god postoji zora,postoji mogućnost da se suočimo sa svim svojim nedaćama, slavimo sve svoje blagoslove i živimo sve svoje…

Karta za kraj nedelje - Pravda - ova karta ukazuje da ste  ratnik svetlosti, da je duša stvorena kao čista i da je svojim delima možete vratiti u takvo stanje. Anđeli nas za kraj nedelje podsećaju na lepotu pomoći i zahvalnosti. Kako biste privukli dobru energiju, krajem nedelje učinite dobro delo, pomozite napuštenim životijama, volontirajte u domu za decu ili stare, napravite nekome ručak... Neka osećanje ljubavi i pažnje očisti vašu dušu od negativnosti!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.