Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 25. decembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 18. do 25. decembra 2018. godine - anđeli donose lepe vesti na kraju nedelje...

Anđeoska karta za početak nedelje - Blagoslovene promene - ova karta ukazuje na velike promene, a dogodiće se nešto što će vam ceo život okrenuti naopačke. Ali ne brinite, jer ova transformacija je blagoslovena i dobra za vaš život i budućnost. Anđeli vas upozoravaju da se ne opirete promenama, već da se prepustite njihovom toku i novoj energiji. Nemojte potiskivati osećanja, već pokažite kako ove promene utiču na vaše emocije i pokušajte da im se prilagodite. Koliko god bile teške i neshvatljive, trenutne životne promene otvoriće vam vrata ka svetlijoj budućnosti. Zadržite pozitivan stav!

4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznati4 znaka upozorenja koja vam šalje intuicija: lako ćete ih prepoznatiUkoliko ste otvoreni i pažljivo osmatrate, uočićete znake i upozorenja koja vam šalje intuicija. Zahvaljujući ovim signalima moći…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Adriana - ukazuje na moć koju imate u sebi, moć molitve i spiritualnosti. Kada se otvori ova karta važno je da se koncentrišete na zahvalnost i iskrenu molitvu. Anđeli podsećaju da će vas voditi stepenik po stepenik do ispunjenja snova, samo ako pažljivo pratite znakove Univerzuma. Ova karta je simbol vaše podsvesti, tajnih želja i sanjarenja, pa na kraju nedelje ne zaboravite da vizualizujete želje i probudite energiju koja pokreće njihovo ispunjenje.

Ima neverovatnu snagu: evo kako da ispunite želje pomoću vodeIma neverovatnu snagu: evo kako da ispunite želje pomoću vodeKolika je zapravo moć vode i da li ispunjava želje, možete da proverite pomoću ovog malog "eksperimenta".

Anđeoska karta za kraj nedelje - Aurora - ovo je dobra karta kojom nas anđeli podsećaju da smo na pravom putu. Krupnim koracima koračate do samoostvarenja i znate kako da iskoristite svoje talente, kreativnost i sposobnosti. Univerzum pruža podršku, dodatnu inspiraciju i pomaže da se zadržite na putu radosti i blagostanja. Ne dozvolite da vam negativni komentari toksičnog okruženja slome krila, jer tuđa ljubomora i strah može lako da vas opčini i sputava. Ovo je vaš period za ostvareje želja, a kako biste osigurali da vas prati dobra energija do kraja puta, važno je da podstaknete bliske osobe na sanjarenje, aktivaciju i realizaciju snova.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.