Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 22. oktobra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 15. do 22. oktobra 2018. godine - evo od čega morate da se zaštitite u ovoj sedmici!

Anđeoska karta za početak nedelje - Pozitivna energija - ukazuje na štit protiv briga, velikih dilema i strahova, a predviđa spas u ispunjenja duše i uma pozitivnom energijom. Pozitivne vibracije su svuda, u ljudima, na različitim mestima, hrani prirodi - apsolutno svuda oko nas. Anđeli vas podsećaju da treba da se izolujete od toksičnih ljudi koji čine da imate nisku energetsku vibraciju, jer auru najviše ugrožavaju osećanja kao što su nezadovoljstvo, ljutnja, bes.

Mesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše dušeMesečna anđeoska prognoza za oktobar 2018. godine: jedna anđeoska poruka otkriće tajne vaše dušeKoji anđeo nas vodi životnim putem do kraja oktobra 2018. godine...

Zato je važno da meditirate i provodite što više vremena u prirodi kako biste se zaštitili od loše energije okruženja. Anđeli šalju važnu poruku - pokušajte da se fokusirate na pozitivne emocije i počnite da razmišljate optimistično. Otvorite srce i čakre, privucite u život mir, ljubav i spokoj. Okružite se ljudima koji prenose pozitvnu energiju, jer nikada nije dovoljno dobrih vibracija.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Veliki san - vaš život i sve ono što ste postigli jeste plod nekog prelepog sna. Ovo je karta moćne vitzualizacije, zato svakog dana zažmurite i zamišljajte promene za koje želite da se dogode. Ostvarenje svakog sna potiče od sanjarenja, važno je da se povežete sa moćnom energijom Univerzuma i počnete da radite na ostvarenju želja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.