Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 20. novembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 13. do 20. novembra 2018. godine - evo kako da privučete dobru energiju i lepe događaje u budućnosti!

Anđeoska karta za početak nedelje - Vreme je za igru - ljudi se uglavnom začude kada im kažete da se više igraju, ali igra je ponekad važnija čak i od meditacije. Anđeli vas podsećaju da igrom privlačite zadovoljstvo u život, a samim tim i pozitivnu energiju. Maštanje i igranje probudiće uspavano dete u vama, otvoriti srčanu čakru i pomoći da živite svesno. Zaustavite rizičan točak rutine i navika, neka svaki dan uz igru postane drugačiji i ispunjen radosnom energijom. Igrajte se sa decom, kućnim ljubimcima, bojite mandale, igrajte video igrice ili se zabavljajte u prirodi... Šta god izberete, važno je da aktivirate svoju zabavnu stranu i tako privučete srećne događaje u budućnosti.

Datum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiDatum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka srećiIzračunajte lični broj prema datumu rođenja i saznajte ko je vaš anđeo čuvar!

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Majka isceljenja - majka je simbol ljubavi, nežnosti i oslonac koji dobijamo još od samog rođenja. Anđeli podsećaju da se u svakom životnom trenutku pratite smernice koje ste još kao deca usvojili od svoje majke. Kada se nalazite pred izazovom i ne vidite rešenje, setite se nekih blagih reči i saveta, a začudićete se kada osetite kako vas isceliteljska energija majke prati ceo život. Ova karta vas podstiče i da uspostavite jače i lepše odnose sa bliskim ljudima, naročito sa roditeljima. Ne dozvolite da vam svakodnevne obaveze i trka sa vremenom ukradu divne trenutke koje možete sa njima da provedete. Shvatićete da takvi trenuci imaju neizmernu vrednost.

Poslušajte srce, ono uvek ima pravi odgovor: kako da se povežete sa energijom svog srcaPoslušajte srce, ono uvek ima pravi odgovor: kako da se povežete sa energijom svog srcaBudući da um pripisuje značenje događajima, a život stalno donosi nešto novo i pun je zbunjujućih osećanja, pravu nameru ne…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Yvonne - ovo je karta neizmerne ljubavi prema prirodi i životinjama. Vreme je da očistite dušu od toksičnog okruženja i ubrzanog života i da se vratite u prvobitno stanje čistog srca i nevinosti. Baš u tom energetskom čišćenju mogu pomoći životinje. Anđeli vas podsećaju da čovek treba da živi u skladu sa prirodom, a u odnosu sa životinjama učimo dve važne stvari - svest za potrebe drugog bića i da ljubav treba da bude nesebična. Ako ste okruženi životinjama, cvećem i plodovima prirode, vi ste blagosloveni!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.