Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 18. decembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 11. do 18. decembra 2018. godine - u ovoj nedelji odlučujete da li će se vaši snovi ubrzo pretvriti u stvarnost...

Anđeoska karta za početak nedelje - Konsultujte se sa stručnjakom - ova karta vas podseća da ne treba da se plašite ili stidite da potražite pomoć, jer nijedna osoba se ne razume baš u sve. Ako vas već odavno muči neki problem, nemojte da tražite samo pomoć priijatelja, već se konsultujte sa stručnim licem za tu oblast. Na primer, ukoliko imate problem sa finansijama razgovarajte sa nekim ko je odličan u planiranju štednje i pokušajte da primenite njegov savet.

Saznajte šta vas očekuje do 31. januara 2019. godine: evo na koje situacije nas upozoravaju naši duhovni vodičiSaznajte šta vas očekuje do 31. januara 2019. godine: evo na koje situacije nas upozoravaju naši duhovni vodičiZatvorite oči, izaberite jednu životinju sa spiska i saznajte šta vam duhovni vodič otkriva do kraja januara 2019. godine!

Ukoliko ne poznajete nekoga ko može da vam da stručno mišljenje, potražite knjige u kojima možete pronaći puno odgovora. Anđeli su uvek uz vas, ali vas i podsećaju da je nemoguće sami da se izborite sa svakim izazovom i kontrolišete sve što se u životu događa. Anđeli vam šalju smernice i jasne znakove kojim putem treba da krenete, samo je potrebno da otvorite srce i budete spremni za nova saznanja.

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Veliki san - na ovoj karti je ilustracija sirene koja spokojno spava, ali njen blaženi izraz lica pokazuje da sanja predivan san. Anđeli nas podsećaju da je naša vizija savršenog života i sve što možemo sami da uradimo jedan prelepi san koji lako može da postane stvarnost. Univerzum je uz vas, dobra energija vas prati na svakom koraku, ali budite spremni da je usmerite na prave vrednosti.

Zelena boja na karti ukazuje na neophodnu konekciju sa srčanom čakrom, a to znači da ukoliko želite da ostvarite snove, morate imati veliku ljubav prema sebi. Ako mislite da je nemoguće ostvariti želje jer nemate puno znanja, hrabrosti, potencijala - to je samo jedna velika iluzija, jer se u vama krije neverovatna životna moć koja će pomoći da se mašta pretvori u stvarnost. Međutim, jako je važno da oderedite jasno svoj cilj, radite na njemu i Univerzum će vam olakšati put.

Zašto se u domu pali slavska sveća: važni običaji za krsnu slavuZašto se u domu pali slavska sveća: važni običaji za krsnu slavuDeveta čakra predstavlja energetski centar našeg Astralnog tela ili našu Auru. Ovo energetsko polje nam omogućava sklad sa…

Anđeoska karta za kraj nedelje - Ishrana - ukazuje na obavezu da se posvetimo svom telu i zdravlju. Karta nas podseća da treba više da se informišemo o onome što svakodnevno unosimo u organizam, bilo da je to hrana, lekovim ili neko piće. Vaše telo će vam donositi blagodeti i lepotu, ali samo ako mu se posvetite i ne narušavate njegovu ravnotežu: neznanje je često korak ka oboljenju, zato se konsultujte, svakodnevno učite i uvek razmišljajte o tome da li to što radite prja vašem telu.

Anđeli vas savetuju da neke loše navike odbacite i usvojite zdrave. Zapamtite, ne možete pozitivno uticati na svoju porodicu i prijatelje ako vi stalno pravite iste greške. Na primer, majka koja ne jede salatu ne može detetu tako lako preneti ovu zdravu naviku. Ne odlažite, sa promenom ka zdravlju počnite već SADA!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.