Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 15. oktobra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 8. do 15. oktobra 2018. godine - anđeoska poruka za kraj nedelje je jasna: VREME JE ZA LJUBAV!

Anđeoska karta za početak nedelje (do utorka) - Vreme rasuđivanja - ukazuje na to da treba više vremena da provodite sami, naročito u prirodi. Anđeli podsećaju da ćete pravi izvor sreće pronaći ako se malo izolujte od užurbanog života punog obaveza. Pomozite svojoj duši i telu da pronađu mir. Kada ste opušteni i u sebi nosite moćnu pozitivnu energiju, uspećete da čujete glas intucije i saznaćete mnoge istine o sebi. Provedita vreme meditirajući, uživajte u tišini i razmatrajte šta sveb u životu imate na raspolaganju kako bi se približili apsolutnoj sreći i blagostanju. Kada je duša očišćena od emotivnog nereda, odgovori sami dolaze!

Unutrašnji glas pokazuje pravi put, a evo kako da ga čujemo: ovo je najbolji način da sprovedete svoje namere

Anđeoska karta za sredinu nedelje (od utorka do četvrtka) - Serena - ovo je karta otpuštanja negativnosti. Vreme je da prestanete da kontrolišete svaku situciju, previše ste opterećeni ishodima. Anđeli šalju važnu poruku - kada ne možete da pronađete rešenje za problem, ne mučite dušu, već pustite da vas vodi unutrašnji glas. Neki odgovori se sami iznenada pojave.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.