Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 6. do 13. novembra 2018. godine - sada je pravo vreme da počnete sa kreiranjem srećne budućnosti!

Anđeoska karta za početak nedelje - Majka isceljenja - majka je simbol ljubavi, nežnosti i oslonac koji dobijamo još od samog rođenja. Anđeli podsećaju da se u svakom životnom trenutku pratite smernice koje ste još kao deca usvojili od svoje majke. Kada se nalazite pred izazovom i ne vidite rešenje, setite se nekih blagih reči i saveta, a začudićete se kada osetite kako vas isceliteljska energija majke prati ceo život. Ova karta vas podstiče i da uspostavite jače i lepše odnose sa bliskim ljudima, naročito sa roditeljima. Ne dozvolite da vam svakodnevne obaveze i trka sa vremenom ukradu divne trenutke koje možete sa njima da provedete. Shvatićete da takvi trenuci imaju neizmernu vrednost.

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Daniel - ukazuje na večnu ljubav i brak, pa je moguće da ćete se u narednom periodu posvetiti rešavanju ljubavnih dilema. Anđeli štite vaš ljubavni odnos i donose hrabrost da napravite korak unapred. Karta će mnoge koji su u dugoj vezi podstaći na razmišljanje o braku ili početku zajedničkog života, dok će onima koji su bračnoj zajednici pružiti podršku i mir i tako pomoći da nestanu turbulencije. Vreme je da zauvek otpustite ljubavnu prošlost i da se posvetite kreiranju srećne budućnosti.

Da li je naša duša besmrtna: odgovori na pitanje da li postoji život nakon životaDa li je naša duša besmrtna: odgovori na pitanje da li postoji život nakon životaIskustva ljudi koji su doživeli vizije o životu posle života - evo šta kaže nauka!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Učitelj - Univerzum daje specijalan dar, a to je šansa da druge nešto naučite i podelite sa nekim svoja važna iskustva. Imate neverovatnu enegetsku konekciju sa ljudima i vaši saveti mogu mnoge da ojačaju i pokažu pravi put. Svakim dobrim delom i namerom stvarate dobru karmu, ali anđeli vas podstiču i da razmislite o zanimanju koje se tiče predavanja, obrazovanja ili bilo kakvoj edukaciji drugih ljudi. Ovo je odličan period za ostvarenje sna i izgradnju važnog poslovnog temelja - dobro iskoristite ovu priliku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.