Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 10. septembra 2018. godine

Smernice i poruke anđela za nedelju od 3. do 10. septembra 2018. godine - evo kako da privučete sreću i približite se velikim snovima!

Anđeoska karta za početak nedelje - Vanessa - podseća nas da u životu uvek imamo izbor i pomaže da izaberemo pravi put. Pred vama su teške i velike odluke, a anđeli šalju važnu poruku - uvek poslušajte glas srca. Pre nego što nešto odlučite ili promenite, postavite sebi dva važna pitanja: Da li će moje srce biti puno ako krenem tim putem? Da li na tom putu mogu da ostanaem prirodan i veran željama svoje duše? Ukoliko je odgovor pozitivan, izabrali ste dobar put do ostvarenja snova.

Ako neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteAko neko misli na vas, Univerzum šalje ova 3 znaka: kako da znate da li nekome nedostajeteKada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Savetnik - moguće je da će bliskim ljudima trebati vaša pomoć, da ih saslušate i posavetujete. Ako vam neko otvori srce, nemojte to zloupotrebiti, već pružite podršku i prenesite snagu. Reči su često lekovite, a ne zaboravite da se svako dobro delo vraća dobrim događaijima u budućnosti. Anđeli vas podsećaju da ste rođeni sa čistom dušom, a nesebična pomoć je dobar način da je vratite u prvobitno stanje.

Ako primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko primetite ove znakove, intuicija vas na nešto upozorava: evo kada treba da poslušate moćno šesto čuloAko osetite neki od ovih znakova, poruka je uvek ista – stani i slušaj. Evo na koje znakove intuicije treba da obratite pažnju!

Anđeoska karta za kraj nedelje - Donesi odluku - podseća da rešenje za sve dileme imamo već u sebi. Ne zaboravite da nam Univerzum polanja veliki dar - intuiciju! Vreme neodlučnosti i strahova zbog promebne je iza nas, sada su na red došle prave osluke koje će promeniti život na bolje. Napravite korak napred, a nećete pogrešiti ako slušate intuiciju i pratite unutrašnji glas. Čak iako pogrešite, zastanete i ponovo postanete neodlučmni, anđeli su tu da vam uvekd aju snagu i neizmernu podršku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.