Samo jedna stvar može zauvek izbrisati lošu KARMU: evo kako da zatvorite taj začarani negativni krug

Evo kako da zauvek izbrišete negativnu karmu - potrebna je samo jedna stvar!

Svako od nas nosi svoj karmički teret, ali pravimo najveću grešku kada karmui krivimo za neko loše iskustvo, piše Lovesensa.

Važno je shvatiti da karma nije kazna, već je tu kako bi nam pokazala put. Ona je lekcija duše koju zaista moramo naučiti. Ipak,. te lekcije najčešće nisu lake, ali moramo ih prihvatiti kako bi se začaran krug negativne karme napokon zatvorio.

Karma se stvara kada odbijamo da prihvatimo mudrost koju je naša duša želela da usvoji.

Kako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceKako nastaje dobra karma: 5 saveta koji menjaju stare životne obrasceLakše prepoznajemo one obrasce ponašanja u kojima se stalno vrtimo i zato propuštamo da stvorimo dobru karmu.

Na primer:

Suprug koji je u nesrećnom braku čini preljubu, zapostavlja porodicu i posvećuje se samo sebi. On ne želi da reši problem koji je nastao u braku, već od njega beži i sveti se kroz svoja loša dela. Na kraju, taj suprug kako bi potpuno problem eliminisao, napušta porodicu i počinje da živi potpouno drugačijim životom.

U sledećem životu suprug će morati da završi svoju lekciju, jer je u prethodnom životu bežao od važnih životnih lekcija i tako stvorio karmu. Moguće je da će u sledećem životu imati partnera koji vara ili će biti dete koje otac napušta. Karma nam u svakom životu donosi sličnu negativnu situaciju kako bismo se našli u "tuđim cipelama" i shvatili važnu lekciju.

Ovo je pravi primer osobe koja se našla u karmičkim obrascima. U iste situacije vraćaćete se sve dok ne shvatite šta podrazumevaju ljubav, saosećanje i opraštanje. Što duže neki model ponašanja ne shvatate na pravi način, karmički zadaci i izazovi biće sve teži.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.