Šambala trening

Dobrota, snaga i mudrost neodvojivi su od nas. Svi smo sposobni da idemo kroz život sa hrabrošću, inteligencijom i saosećanjem.

Šambala (Shambala) učenja su bazirana na premisi da ljudska bića u svojoj osnovi poseduju mudrost koja može da doprinese rešenju svih svetskih problema. To nije mudrost koja pripada jednoj određenoj kulturi ili društvu, već je to tradicija ljudske odvažnosti i hrabrosti koja je postojala u mnogim civilizacijama kroz celu istoriju.

Nastavni program pod nazivom "Put Šambale" pomaže nam da sagledamo potencijale svojih života. U okviru njega učimo kako da živimo život sa smislom i radošću, kao i kako da kroz primenu drevnih mudrosti otkrijemo neograničeno samopouzdanje u sebe. Kroz jednostavan trening uma i tela, otkrivamo da su dobrota, snaga i mudrost neodvojivi od nas i da smo sposobni da idemo kroz život sa hrabrošću, inteligencijom i saosećanjem. Izazovi sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu postaju niz mogućnosti u kojima možemo dalje razvijati ove kvalitete. Svi aspekti našeg života i društva – porodica, obrazovanje, posao, umetnost – mogu biti prožeti osećajem posebnosti i svetosti.

Prvi deo Puta Šambale čini serija od pet nivoa koji predstavljaju celinu pod nazivom Srce ratništva. Osnova svakog programa je meditacija. To podrazumeva da jednostavno budemo svesni i prisutni u onome što se dešava u nama i oko nas iz trenutka u trenutak. To nam pomaže da razvijemo iskrenost, samopouzdanje, humor i dostojansto usled složenosti svakodnevnog života. Nivoi se obično održavaju vikendom i uključuju teoriju i praksu meditacije, predavanja, pojedinačna uputstva za meditaciju, kao i priliku za grupne razgovore.

Nivo 1 - Umetnost svakodnevnog življenja

Kroz trening meditacije dobijamo povremene bljeske urođene dobrote koja je u osnovi našeg postojanja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.