Ričard Gir - za moj uspeh zaslužna je najmoćnija sila u Univerzumu: nešto mnogo važnije od novca i slave

Ričard Gir - moja tajna uspeha nije u novcu, već u najvećoj sili Univerzuma koju može da ima svako od nas!

Holivudski glumac Ričard Gir na jednom forumu u Moskvi govorio je da njegova tajna uspeha nisu egoizam, potreba za slavom i novac, već nešto mnogo veće i duhovno uzvišeno.

"Ako je vaša karijera usmerena na to da postanete savršeni, da postanete ikona - budite uvereni da nećete uspeti. Kako bi ostvario veliki uspeh, nije važno da radiš stvari samo za sebe, već i za Univerzum."

"Ljubaznost i dobrota su glavni pokretači uspeha. U odnosu na dobrotu, novac i moć su tako sitne stvari. Dobrota i ljubav su najmoćnije sile u Univerzumu."

Ričard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeRičard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeGlumac Ričard Gir veliki je poštovalac budizma, pa često svoje odmore provodi posećujući najznačajhnije budističke hramove. On je…

Glumac je dodao: " Mislim da svi moramo prvo saznati ko smo zaista. Šta je naš Univerzum i kako smo sa svim na svetu međusobno povezani."

Ričard Gir je već godinama sledbenik budizma, a njegov mentor je Dalaj Lama koga je upoznao na putovanju u Nepal.

Osnovao je fondaciju "Gere" čija je funkcija očuvanje tibetanske kulture i pomoć pri izgradnji budističkih hramova na jugu Indije.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.