Proverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energije

Ako je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne mogu da unište najjače negativne vibracije.

Kao što Univerzumu možete poslati iskrene želje i pozitivne vibracije za nekoga, tako postoje i negativne frekvencije koje predstavljaju prepreke na putu ostvarenja, piše Lovesensa.

Kad mislimo nešto loše o nekome ili smo na nekoga ljubomorni, postajemo izvor negativnih vibracija. Osim što takva energija loše utiče na energetsko polje osobe o kojoj razmišljamo, isto se negativno odražava i na naš život.

Popravite svoj DNK i ubrzajte isceljenje: 15 minuta slušajte ovaj lekoviti zvukPopravite svoj DNK i ubrzajte isceljenje: 15 minuta slušajte ovaj lekoviti zvukOvi zvuci dovode vašu svesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promene u vašem životu.

Međutim, svaka negativna vibracija, urok ili loša karma, može vas pogoditi samo ako imate nisko razvijenu svest ili nisku energetsku vibraciju.

Iskustva mnogih pokazuju da sve što uradite ili kažete, bez obzira da li je pozitivno ili negativno, vratiće vam se troduplo - setite se toga svaki put kada se upletete u zamku negativnosti.

Kada imate nisku energetsku vibracju ili negujete strahove, moguće je da ćete postati magnet za negativne vibracije. To ne znači da neko želi da vas povredi, već skupljate negativnost kojoj smo svakodnevno izloženi. Loše raspoloženje ljudi u okruženju, agresivni vozači, svađe na javnim metima, mračni pogledi, sve ovo može da unese negativne elemente u vašu auru, a da toga u datom trenutku niste svesni.

Ako je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne mogu da unište najjače negativne vibracije.

Ukoliko sumnjate da vam neka osoba stalno šalje negativne energetske vibracije ili vam okruženje svakodnevno kvari raspoloženje, važno je da uradite sledećih 5 stvari:

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.