Prolećno čišćenje za otvaranje čakri: uradite ove dve stvari početkom proleća i privucite pozitivnu energiju

Proleće donosi neverovatnu moć za aktiviranje čakri! Evo šta treba da uradite u proleće za sreću i slobodan protok životne energije...

Proleće je posebno doba u godini, kada sve cveta, razvija se i kada u vazduhu osećamo nalet pozitivne energije, piše Lovesensa.

Prelazak iz zime u proleće predstavlja važan period za našu energiju, jer odbacujemo sve što je u naše srce unosilo nemir i prepuštamo se finom povetarcu da nas nosi sve dok ne raširimo krila popurt leptira i pokažemo koliko smo zaista slobodni i spremni na promene.

Kako da hranom poboljšate ravnotežu u čakrama: spisak namirnica po bojama...

Poznato vam je da je proleće idealno godišnje doba za čišćenje, odbacivanje starih stvari koje kradu enrgiju i pokušaj dobre reorganizacije doma, ali da li ste znali da proleće može otvoriti naše čakre?

Proleće donosi savršenu mogućnost da otvorimo čakre i obezbedimo pravilan i dobar protok životne energije. Evo koje dve stvari treba da uradimo kako bi se već početkom proleća naše čakre aktivirale i bile u ravnoteži!

1. Uspostavite snažnu vezu sa Zemljom

Ako uživate u gajenju biljaka i imate svoju baštu, onda ste blagosloveni jer uspostavljanje veze sa Zemljom ima blagotvoran uticaj na sve čakre. Proleće je period kada se sade nove biljke, a njihov razvoj i veza s njima učiniće da se i vaša energija slobodno kreće. Treba da budemo zahvalni Zemlji na ukusnim i zdravim plodovima koje nam daje, a ukoliko su oni proizvod vašeg rada doneće vam pravo uživanje i pozitivnu energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.