KAKO DA PRIVUČEMO OBILJE I BLAGOSTANJE IZ UNIVERZUMA DO KRAJA 2021. GODINE: Mari Dajmond otkriva tajnu za vraćanje pozitivne karme

Mari Dajmond otkriva - Evo kako da privučemo pozitivnu karmu i aktiviramo sektor obilja do kraja 2021. godine!

Krajem prošle godine Mari Dajmond (čuvena transformaciona govornica i veliki poznavalac feng šui metode, kvantne fizike i zakona privlačnosti) održala je onlajn master klas (koji su pratili zainteresovani iz preko sto zemalja sa svih kontinenata), sa ciljem da se zajedničkim snagama utiče na promenu energije kojom smo bili okruženi i koja nas je iscrpljivala. Takođe, otkrila je šta nam donosi godina Zlatnog Bivola, kao i šta mi sami možemo da uradimo kako bismo doprineli ostvarenju novih mogućnosti.

Pročitajte još:

Ekskluzivno za Sensu: Mari Dajmond – žena koja krije tajnu uspeha čuvenog filma „Tajna”, daje savete za blagostanje i obilje

Kineski horoskop otkriva ko je vaša srodna duša: evo koji se znakovi najbolje slažu u ljubavi

Povratak pozitivne karme

Protekla godina imala je ogroman uticaj na čitav svet i Dajmondova je istakla da se mnogi ljudi osećaju umorno, iscrpljeno i depresivno zbog neizvesne budućnosti. Međutim, ova godina nam donosi mnogo toga dobrog. Prema rečima Mari Dajmond, da bismo ovu godinu učinili boljom, moramo biti zahvalni za sve što nam se dešavalo u prethodnoj.

U 2021. godini vraća nam se pozitivna karma. Ako smo vredno radili, u ovoj godini možemo očekivati dobre rezultate. Seme koje smo posejali, prema rečima Mari Dajmond, biće vrlo plodonosno. Sve dobro što smo učinili za sebe i druge, za životnu sredinu i svet, biće nam vraćeno. Međutim, da bismo ostvarili te nove mogućnosti, moramo da stavimo tačku na proteklu godinu. Zato je svoj master klas Mari Dajmond otpočela meditacijom za oproštaj od stare godine i savetima kako da napišemo pismo otpuštanja, koje će nam pomoći da se rešimo mentalnog balasta i poletno krenemo u budućnost.

Radom do blagostanja

Prema kineskoj astrologiji, 2020. je bila godina Metalnog Pacova, koju inače karakterišu infekcije, veliki pritisci, osećanje izgubljenosti i povlačenje u sebe, čemu smo svi bili svedoci. Krajem 2019. godine Dajmondova je sa svojim učenicima razgovarala o dramatičnom zdravstvenom problemu koji će se u 2020. godini sa Istoka proširiti na Zapad, ističući, između ostalog, da ćemo mnogo više vremena provoditi onlajn. I, nažalost, nije pogrešila…

Međutim, za razliku od pacova, bivo je vrlo snažna i vredna životinja i godina Zlatnog Bivola (koja je počela 12. februara) donosi nam prosperitet. Ali, ovo nije godina za lenstvovanje, poručila nam je Mari Dajmond i, ako želimo blagostanje, moraćemo da zasučemo rukave! Ova godina je vrlo povoljna za sve koji se bave koučingom, govorništvom ili zanimanjima vezanim za industriju zabave. Oni koji planiraju da promene karijeru, treba da imaju u vidu da je u ovim oblastima polje obilja u 2021. godini.

Aktiviranje sektora obilja

Ako želimo priliv nove, pozitivne energije iz univerzuma, potrebno je da očistimo svoj životni i radni prostor (što je, inače, jedno od osnovnih pravila feng šui metode); tako iskazujemo svoju zahvalnost za sve što dolazi. Dajmondova nas savetuje da se i na fizičkom nivou (podjednako kao i na mentalnom) oslobodimo svega što nam više nije potrebno: da prečistimo ormare i doniramo sve što nam neće služiti u ovoj godini (odeću, knjige i sl.), kao i da reorganizujemo papire i fotografije, ali i fajlove u kompjuteru. Ove aktivnosti uvek omogućavaju priliv novca i privlače obilje.

Jupiterova frekvencija privlači obilje i sreću: veruje se da je ova magična melodija magnet za novac (VIDEO)Jupiterova frekvencija privlači obilje i sreću: veruje se da je ova magična melodija magnet za novac (VIDEO)Magična frekvencija koju treba slušati pred spavanje - postanite magnet za obilje!

U 2021. godini, jug je sektor obilja. Da bismo u svoj život privukli obilje, treba da očistimo južni sektor u našem životnom i radnom prostoru i da ga oplemenimo malom fontanom ili nekim predmetom u plavoj boji (manja vaza i sl.). Takođe se možemo okružiti i predmetima zlatne boje, što je upravo boja Zlatnog Bivola. Pošto ovom horoskopskom znaku odgovara element zemlje, ove godine povoljan uticaj imaće i žive, moćne zemljane boje, poput narandžaste i boje cigle (nikako bež i braon).

Ako nemamo jasnu viziju za 2021. godinu, ako se još uvek osećamo izgubljeno, Mari Dajmond nas savetuje da poradimo na pravcu ličnog uspeha. Na njenom sajtu (www.MarieDiamond.com) možemo dobiti besplatan energetski izveštaj, urađen prema datumu našeg rođenja, koji sadrži naš lični broj i pravce (uspeha, zdravlja, odnosa i mudrosti), kao i savete kako da ih aktiviramo.

Iako možda imamo osećaj da je godina koja je za nama bila veoma loša, Mari Dajmond se zapitala da li je zaista tako. Zahvaljujući svim prošlogodišnjim dešavanjima, mnogi su se promenili, osvestili, probudili. A kada se jednom duhovno i energetski probudimo, više nema spavanja, odnosno – nema povratka na staro!

Izvor: Sensa

GORDANA SAJIĆ JOVANOVIĆ

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.