Poruke i prognoze anđela za 2019. godinu: evo kakve smernice nam daje Univerzum

Godšnja anđeoska prognoza - evo na koje stvari treba da obratite pažnju u 2019. godini!

Da li ste nekada viđali niz istih brojeva, sklopljene kazaljke na satu ili ste sreli neku osobu više puta u toku dana? Ponekad nam Univerzum daje jedinstvene znakove koji pokazuju pravi put ili nas upozoravaju na nešto, samo treba da ih prepoznamo, piše Lovesensa.

Tumačenje poruka anđela otkiva kakve nas turbulencije i lepote očekuju u narednom periodu i na koje aspekte života treba posebno da obratimo pažnju.

Predstavljamo vam godišnje tumačenje poruka anđela prema horoskopskom znaku za 2019. godinu!

Ovan - Bog umetnosti - obratite pažnju na svoje talente, jer vam u 2019. godini mogu doneti puno mogućnosti. Kreativna energija pomaže da se izborite sa brigama.

Bik - Anđeo mira - Dopustite tajnim željama i nadanjima da izađu iz skrivenog ugla vašeg srca. Kada otvorite dušu, kažete šta želite i osećate, snovi će početi da se ostvaruju.

Kako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiKako razvezati karmičke čvorove: vežba koja čisti dušu od taloga negativnostiŽelje se ispunjavaju kada je većina karmičkih čvorova razvezana, a u duši je prisutna lakoća i baršunasto osećanje ljubavi prema…

Blizanci - Anđeo obilja - Poštovanje i zahvalnost za ono što imate čini da se obilje u vašim rukama množi. Univerzum šalje blagoslove ako dajete i pomažete.

Rak - Anđeo novog života - dogodiće vam se preokret u životu i otvaraju se vrata nekog sasvim drugačijeg načina života. Pozitivna transformcija doneće najlepše plodove u 2019. godini.

Lav - Anđeo ispunjenja - ako vaše srce nešto iskreno želi, trudite se i vizualizujete svoje snove, oni će uskoro postati najlepša stvarnost.

Devica - Boginja osećanja - ova godina je fantastična za istraživanje, nove romanse i kreativnost. Iskoristite magiju koja se krije u vašem osmehu.

Vaga - Anđeo manifestovanja - uzbuđenje i raspoloženje su u padu zbog neispunjenih očekivanja, ali najveću grešku ćete napraviti ako u ovoj godini odustanete od svojih ambicija.

Škorpija - Boginja prirode - radite ono što osećate, govorite ono što mislite. Univerzum nagrađuje iskrenost, pa se mali snovi iz meseca u mesec ostvaruju.

Proverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeProverite da li vam neko šalje negativne energetske vibracije: evo kako se zaštititi od uroka i loše energijeAko je energetska vibracija podignuta na viši nivo, počinjete na svet da gledate drugim očima i stvorate energetski štit koji ne…

Strelac - Boginja zemlje - povežite se sa maštom, krativnosti i prirodom. Pronađite svoju svrhu, radite nešto što vas ispunjava i lako ćete pronaći pravi put.

Jarac - Anđeo zadovoljstva - nešto magično i predivno će vam se dogoditi u 2019. godini. Verujte u svoje sposobnopsti.

Vodolija - Anđeo ujedinjenja - odnos sa partnerom je blagosloven i sudbina donosi divna osećanja. Ljubav vas jača!

Ribe - Anđeo rođenja - vreme je da se oslobodite loših navika i krenete putem promene. Ova godina je presudna za novi početak.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.