Popravite svoj DNK i ubrzajte isceljenje: 15 minuta slušajte ovaj lekoviti zvuk

Ovi zvuci dovode vašu svesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promene u vašem životu.

"Svako isceljenje je samoisceljenje”, rekao je Albert Schweitzer, filozof, profesor muzike i lekar misionar. Postoji mnogo metoda lečenja, ali njihov uspeh uvek na kraju zavisi od nas, našeg prihvatanja ili odbijanja isceljenja na nekom nivou našeg bića. Naime, što je efekt placeba ako ne – naša odluka da se iscelimo?

Ako ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNKAko ste osetili ovih 5 stvari, prati vas negativna porodična karma: šta nam u životu donosi karmički DNK5 znakova koji se javljaju ako ste "žrtva" porodične karme - sami ste odgovorni za oslobađanje od karmičkih dugova...

Zato se svako isceljivanje može nazvati samoisceljivanjem. Ovi binauralni zvukovi upravo u tome pomažu i ubrzavaju proces vraćanja tela u njegovo prirodno stanje, stanje savršenog sklada i zdravlja.

Ovi zvuci dovode vašu svesnost do duhovnog sklada, podstičući pozitivne promene u vašem životu. To je zvuk od 528 Hz koji ispravlja DNK i vraća ga u njegovo originalno, savršeno stanje, donosi preobražaj i čuda u vaš život.

Proverite da li u vašoj auri postoje negativni elementi: kako očistiti dušu i telo od toksične energijeProverite da li u vašoj auri postoje negativni elementi: kako očistiti dušu i telo od toksične energijeDa li u svojoj duši i telu nosite negativne energetske iglice - evo zašto je važno pročistiti auru!

Proces popravljanja DNK ima blagotvorne uticaje – veću količinu životne energije, jasnoću uma, svesnost, budnost i pojačanu kreativnost, duboki unutrašnji mir i osećaj radosti. Ton "mi" aktivira maštu, nameru i intuiciju da deluju za vaše najviše dobro. Potrebno je najmanje 7 minuta slušanja da bi se mozak uskladio sa slušnim nadražajima. Da biste imali dobrobiti od slušanja, treba da traje bar 15 do 30 minuta.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.