Pesma koja otvara srce i budi duboke emocije: Dragana Balić nam priča zašto je i kako kirtan moćan put do ljubavi

Moje iskustvo je da nas kirtan uči ljubavi. Bezuslovnoj, iskrenoj i čistoj. Ako smo mudri i ako uz to dodamo još ponešto, mogli bismo vrlo da unapredimo svoje međuljudske i, pre svega, partnerske odnose, kaže Dragana Balić, instruktorka joge čarobnog glasa, koja nam poklanja svoju priču o putu do sebe, putu srca.

Postoje one retke stvari u našim životima koje toliko snažno doživimo celim srcem i dušom da nam nijedno mentalno razumevanje ili objašnjenje više nije nužno potrebno. Pored još nekih drugih stvari, tako je kod mene bilo sa kirtanom. Nisam imala pojma šta pevam ali sam vrlo jasno svakom svojom ćelijom znala da je to iskustvo koje doživljavam najdivnija molitva, najsuptilnije slavljenje suštine koje sam ikad osetila...

Stvaralačke vibracije kirtan joge...

Moj put, tada sam znala u velikoj meri, jeste put srca. I pre nego što sam mnogo više saznala o tome šta pevam, kupila sam gitaru sa namerom da naučim da sviram i da dalje podelim sa drugima iskustvo koje sam imala. Osećala sam da kroz to dajem najlepše iz sebe ili, bolje reći, dajem ono što i nisam više ja u smislu ego identiteta, već svedočim postojanje nečeg puno višeg čiji sam i ja deo. Kirtan je za mene bio najlakši način da se tom višem predam.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.