Ovo su važne poruke iz snova: 6 znakova da ste sanjali svoj prethodni život

Evo koji snovi vam otkrivaju nešto o vašem prošlom životu!

Snovi su odraz našeg podsvesnog uma. Nekih se snova sećamo živopisno, a neki se brišu iz našeg sećanja, iako smo svesni da smo ih imali.

Bez obzira kakvi snovi vam se javljaju tokom noći, budite uvereni da oni na vas ostavljaju odrešeni trag i da nose važne poruke. Prema verovanju, neki snovi mogu čak i doneti sećanja iz prethodnog života.

Neki snovi se takođe tiču vaše budućnosti. Ono što osoba zaista treba da nauči jeste kako razlikovati snove o prošlom životu i o budućem životu.

Kada uradite jednu stvar, život počinje magično da se razvija: možete učiniti sve što želiteKada uradite jednu stvar, život počinje magično da se razvija: možete učiniti sve što želiteSvaka osoba želi da živi u apsolutnoj harmoniji. Život u jedinstvu sa harmonijom je čisto savršenstvo.

Slično tome, kada smo prosvetljeni određenim trenutkom svog života, naš um taj trenutak pamti. Iako te trenutke ne možemo ponovo proživeti u stvarnosti, kroz uspomene možemo da osetimo emocije koja nam je taj trenutak doneo.


Evo koji snovi vam otkrivaju nešto o vašem prošlom životu:

1. Ljudi i mesta koja nisu na trenutnoj vremenskoj skali

Kada sanjate ljude iz prethodnih epoha ili situaciju iz daleke prošlosti koju niste proživeli, moguće je da dobijate otkrića o vašem prethodnom životu.

2. Izgledate i ponašate se drugačije u snu:

Ako ikada vidite san u kojem uopšte ne prepoznajete sebe, to znači da je san odraz vašeg prošlog života. Svesni ste da ste to vi, ali se ponašate drugačije ili je vaše ime drugačije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.