Očekuje nas magičan dan! U nedelju svemir čuje naše želje: evo šta nam donosi mističan niz brojeva 7 - 7

U nedelju nas očekuje uticaj mističnog niza brojeva7-7 - evo šta treba da uradite za ispunjenje snova!

7.7 2019. godine dolazi do vladavine magičnog niza brojeva 7-7, piše Lovesensa.

Ovim nizom brojeva svemir nam šalje jasnu poruku - mnoge pozitivne stvari i napredne promene dogodiće se u vašem životu.

Niz brojeva 7-7 poručuje da se treba osvrnuti unazad i sagledati svoje loše navike i lične strahove. Vreme je da izađete iz tog začaranog kruga i otvorite dušu za sreću, mir i zadovoljstvo.

Važno je da ostanete verni svom duhovnom putu i fokusirate se na sve te predivne stvari koje čine vašu pravu, istinsku prirodu.

Postoji 3 vrste moćne karme: evo kako prekinuti karmički lanacPostoji 3 vrste moćne karme: evo kako prekinuti karmički lanacŠri Ramana Maharši - Kako okončati 3 vrste karme...

Sagledajte sebe u najboljem mogućem svetlu, prestanite da se fokusirate na negativne stvari. Niko nije savršen i svako ima pravo na grešku i pad. Ukoliko vam vaše mane smetaju i sputavaju vas na putu uspeha, prihvatite ih. Tek kada ih prihvatite, imaćete šansu da se aktivirate i menjate svoju negativnu stranu.

Niz brojeva 7-7 donosi i prelepe šanse u ljubavi. Otvorite srce za novu ljubav, otpustite nesigurnost. Svemir poručuje da morate vežbati samopouzdanje i sposobnost odlučivanja. Zapamtite da za stvari koje greju srce ponekad vredi rizikovati.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.